Filtru rutier instituit pentru prinderea unor hoţi din supermaketuri. Infractorii se foloseau de un taxi pentru a se face nevăzuţi cu marfa furată

Filtru rutier instituit
pentru prinderea unor hoţi din supermaketuri. Infractorii se foloseau de un
taxi pentru a se face nevăzuţi cu marfa furată

Poliţiştii au instalat un filtru rutier pentru a-i prinde pe hoţi Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au reuşit să îi identifice şi să îi reţină pe doi hoţi care colaborau cu un taximetrist pentru a fura diverse bunuri din centre comerciale. Oamenii legii au descoperit în maşină unelte folosite la sustragerea capsulelor şi a alarmelor de la articolele vestimentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 iulie, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi de colegii lor din Buzău cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi sustras telefoane, parfumuri şi alte bunuri dintr-un centru comercial din Buzău, după care s-au deplasat cu un taxi, pe DN 2B, către municipiul Brăila.

În urma sesizării, poliţiştii au efectuat un filtru pe DN 2B, pe raza oraşului Ianca, ocazie cu care au depistat şi oprit autoturismul în cauză, condus de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Gălbinaşi, judeţul Buzău. În autoturism se mai aflau soţia acestuia şi alţi doi brăileni, cu vârsta de 20, respectiv 23 de ani.

”Poliţiştii au procedat la controlul corporal al persoanelor şi a vehiculului, asupra celor doi brăileni fiind găsit câte un telefon mobil. Totodată, sub scaunul din dreapta al maşinii, a fost găsită o borsetă, în care se aflau mai multe unelte folosite la sustragerea capsulelor şi a alarmelor de la articolele vestimentare”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea continuării verificărilor, acestea fiind preluate de poliţiştii buzoieni pentru continuarea cercetărilor.

citeste totul despre: