Se deschide sezonul mărţişoarelor. Unde vor fi amplasate tarabele şi câţi comercianţi au cerut autorizare

Se deschide sezonul mărţişoarelor. Unde vor fi amplasate tarabele şi câţi comercianţi au cerut autorizare

Peste 150 de comercianţi vor vinde mărţişoare în perioada 26 februarie-10 martie, în Bacău FOTO Mircea Merticariu

Vineri, 26 februarie 2016 este prima zi în care se deschide oficial sezonul mărţişoarelor. Primăria municipiului Bacău a stabilit un total de circa 200 de amplasamente, iar zona principală unde se vor comercializa aceste produse va în faţa Casei de Cultură, unde vor fi aproximativ 100 de tarabe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi anul acesta, la Bacău se anunţă o abundenţă de mărţişoare, lucrate manual dar şi industrial. Principala zonă de desfacere este în Piaţa Tricolorului din Bacău. „Celelalte zone în care este permisă comercializarea produselor de sezon sunt: Bulevardul Unirii 17 (Zona Autogara), Pasajul OJT, Pasajul Muncitorul, CEC Orizont, str. 9 Mai (intersecţia cu str. Alexandru cel Bun), str. Mărăşeşti nr. 80, 96 (Piaţa Sud), 104 şi 169 (restaurant Pasaj). Mai este permisă comercializarea produselor de sezon şi pe Calea Republicii nr. 21 şi 42 (Narcisa), str. Aprodu Purice, str, Mioriţei (intersecţia cu str. Bucium, str. Miron Costin (complex Zimbru) şi str. Gării (intersecţia cu str. Mihai Eminescu)“, a precizat George Săcăleanu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău. 
Taxa de autorizare pentru mărţişoare este de 116 lei, iar metrul pătrat de teren costă 15 lei pentru fiecare zi de activitate. Până în prezent peste 150 de comercianţi au depus solicitări în vederea obţinerii autorizaţiei de comercializare, pentru perioada 26 februarie -  10 martie 2016.
 
citeste totul despre: