Proiect pentru tinerii pasionaţi de jurnalism şi social media, la Valea Budului. Tema discuţiilor: „Bacău-Capitala Tineretului din România“

Proiect pentru tinerii pasionaţi de jurnalism şi social media, la Valea Budului. Tema discuţiilor: „Bacău-Capitala Tineretului din România“

Tinerii au discutat despre modalităţile de promovare a ideii de „Bacău-Capitală a Tineretului din România“

La Centrul de Agrement de la Valea Budului, judeţul Bacău,  a avut loc, weekendul trecut, a doua ediţie a TinBlog-ului,  proiect de educaţie non-formală în domeniul social-media şi al promovării online, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, în parteneriat cu Centrul European pentru Strategii Durabile. Proiectul a avut drept  temă: „Tinerii băcăuani promovează Capitala Tineretului”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub întrumarea a trei traineri, 20 de tineri au dezbătut noţiuni legate de marketing online, jurnalism şi tehnologia internetului, şi au proiectat împreună o campanie de promovare online a conceptului „Bacau - Capitală a Tineretului”, campanie ce urmează a se desfăşura până la sfârşitul verii.
„Ar trebui să înţelegem cu toţii că această nominalizare de Capitală a Tineretului din România aduce Bacăului un plus de valoare, dar este în acelaşi timp şi o oportunitate, atât din punct de vedere turistic, cât şi de dezvoltare a mediului de business sau a celui socio-cultural, gândindu-ne la cooptarea şi implicarea tinerilor în activităţile comunităţii. Şi aici a intervenit Tinblog – practic acest proiect şi-a propus să găsească modalităţi de a face cunoscut acest plus de valoare prin activări şi/sau campanii specifice de brand awarness şi repoziţionare.” a declarat Alexandra Bibire, trainer de marketing în cadrul proiectului.

citeste totul despre: