Cum arată şi cât costă casele plutitoare din Dubai, construite parţial sub apă VIDEO FOTO

Cum arată şi cât costă casele plutitoare din Dubai, construite parţial sub apă VIDEO FOTO

Dormitorul se află la etajul inferior al construcţiei, situat sub apă. Locatarii se vor bucura de priveliştea acvatică exotică. FOTO brightside.me

Inginerii din Emiratele Arabe Unite, celebri graţie spiritului lor inovator, pun la cale lansarea unui nou proiect care implică construcţia unui complex rezidenţial de lux, în care casele vor avea trei nivele, din care unul subacvatic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Teritoriul Emiratelor Arabe Unite este faimos pentru proiectele arhitecturale grandioase. De altfel, Dubaiul găzduieşte, la momentul actual, cea mai înaltă clădire din lume, care atinge 829,8 metri. 
 
O adiţie la colecţia de structuri inovative este Floating Seahorse, un complex de apartamente şi vile plutitoare, construite parţial sub apă. În total, complexul, care va fi finalizat până la finalul anului 2016, va pune la dispoziţia oamenilor cu portofelul gros 42 de locuinţe, fiecare vilă având suprafeţe de 158 de metri pătraţi, distribuiţi pe trei nivele. Dintre acestea, două nivele sunt situate deasupra apei, iar unul subacvatic. Preţul unei astfel de achiziţii imobiliare se va ridica la 1,36 milioane de dolari, potrivit presei locale.

 
FOTO brightside.me
 
La etajul superior, norocoşii locatari se vor bucura de o baie spaţioasă, cu duş, o bucătărie de tip chicinetă (n.r. de dimensiuni reduse) semidecomandată, un mini-bar şi un jacuzzi în aer liber, înconjurat de o balustradă din geam securizat. 
 
FOTO brightside.me
 
La etajul de mijloc se află un living generos, o bucătărie complet echipată şi o zonă pentru luat masa. Dormitorul şi baia se vor afla la etajul inferior, situat sub apă. Toate nivele locuinţei au ferestre mari, care oferă privelişti extraordinare. 
 
FOTO brightside.me
 
citeste totul despre: