Vrei să îţi reînnoieşti garderoba? Acceptă provocarea Ariel Lichid şi poţi câştiga un voucher în valoare de 1.000 de lei
0Este momentul să porţi hainele tale preferate fără teamă de pete. Îndrăzneşte să mergi cu copiii în parc purtând rochia albă pe care o îndrăgeşti atât de mult şi bucură-te din plin de fiecare moment petrecut cu familia.
Nu lăsa petele de vin roşu şi nici pe cele de ciocolată să te sperie. O cină relaxantă cu fetele este motivul perfect să porţi cămaşa preferată. Teama de pete nu trebuie să stea în calea alegerilor vestimentare. Ariel Lichid a anticipat deja fiecare scenariu în care hainele noastre sunt în pericol şi are grijă ca ele să arate ca noi după o singură spălare. Astfel, ne putem bucura de hainele preferate în orice situaţie.
Cumpără Ariel Lichid de minim 35 RON din magazinele Carrefour, distribuie o fotografie cu tine purtând hainele tale preferate într-o situaţie curajoasă (cu copiii pe iarbă, gătind în bucătărie, savurând un pahar de vin roşu etc.) şi poţi câştiga un voucher Fashion Days în valoare de 1.000 RON. Intră pe testeazainovatia.ro/ariel/home şi surprinde-ne cu un scenariu curajos!
Ariel Lichid reuşeşte să îndepărteze toate petele dificile datorită formulei „Deep Clean Complex”, un amestec de enzime, polimeri şi agenţi puternici care aduc impurităţile la suprafaţă. Acest complex atacă petele dificile sau de grăsime, dar fără a fi dur cu hainele, având astfel capacitatea de a îndepărta cele mai dificile pete în timp ce protejează fibrele materialelor, culorile, printurile şi contrastele. În plus, poţi folosi capacul pentru dozare şi aplicarea direct pe pată, cu lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei pentru a înlătura orice pată, eliminând astfel compromisul între haine curate, îndepărtarea petelor dificile şi protejarea materialelor.
Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îndepărtezi cele mai dificile pete şi să te bucuri din nou de aspectul nou al hainelor tale preferate:
1. Trucuri pentru îndepărtarea petelor de machiaj
Rujul: Pentru rujurile pe bază de ceară, pune haina în congelator timp de 20 de minute, apoi răzuieşte pata. Tratează pata cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi o poţi spăla conform instrucţiunilor de pe etichetă. Pune haina la uscat doar după ce te-ai asigurat că pata a fost eliminată în întregime.
Machiajul lichid (fond de ten şi concealer): Clăteşte pata imediat, tratează cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi spală conform instrucţiunilor de pe etichetă. Dacă fondul tău de ten are o bază uleioasă, este importantă folosirea unui detergent precum Ariel Lichid, eficient în mod special pentru îndepărtarea petelor de grăsime.
Machiajul pudră (fond de ten sau fard de pleoape): Scutură uşor cât se poate din machiajul care a ajuns pe haină apoi clăteşte cu apă. Apoi spală haina cu Ariel Lichid conform instrucţiunilor de pe etichetă şi ea va fi ca nouă după doar o spălare.
2. Petele de grăsime
Unele dintre cele mai dificile pete sunt cele de ulei şi grăsime. Ele sunt pete hidrofobe şi pentru că resping apa sunt foarte greu de îndepărtat. Grăsimea tinde să se agaţe de fibre, aşa că cel mai eficient este să foloseşti produse cu agenţi speciali pentru îndepărtarea petelor de grăsime precum Ariel Lichid.
În cazul în care ai spălat deja hainele, dar pata nu a ieşit, stai fără grijă! Ariel Lichid conţine agenţi speciali pentru îndepărtarea petelor de grăsime şi poate fi folosit direct pe pată. După ce tratezi pata, spală din nou hainele cu Ariel Lichid, dar nu le usca înainte de a te asigura că pata a ieşit.
3. Petele care se formează în zona axilei
Una dintre cele mai întâlnite pete în sezonul cald este cea din zona axilei. Murdăria, transpiraţia şi antiperspirantul sunt cauzele petelor galbene care se formează în zona axilei. Pentru că petele continuă să se îngălbenească în timp, este recomandat să speli hainele albe cu Ariel Lichid la scurt timp după purtare pentru a împiedica instalarea petelor. Purtarea repetată cauzează o „stratificare” a acestor componente, fapt ce îngreunează misiunea detergentului.
Materialele cele mai predispuse la formarea acestui tip de pete sunt bumbacul şi ţesăturile naturale pentru că murdăria se instalează mult mai uşor în interiorul fibrei, de unde este mai greu de îndepărtat. Mai mult, în timp, petele reacţionează cu oxigenul din aer şi culoarea se intensifică.