Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Şanse de colaborare profesională pentru Lei

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Şanse de colaborare profesională pentru Lei

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Nativii din Berbec sunt îngrijoraţi din cauza  unor repercusiuni care pot să apară pe plan profesional, în timp ce pentru Lei se ivesc şanse de colaborare la locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Berbecii, îngrijoraţi de posibile repercusiuni

Deveniţi mult mai dur cu cei cu care lucraţi şi totodată mult mai pretenţios. Refuzaţi să mai părăsiţi sediul în care munciţi împreună, până nu se instaurează  ordinea şi disciplina. Discuţiile vor avea mai mult o valoare simbolică, numai că veţi fi îngrijorat de repercusiuni.

Taur

Daţi dovadă de foarte mult tact în relaţiile cu toţi cei care vă înconjoară, mai puţin cu partenerul de viaţă. Susţineţi că veniturile dv. sunt suficient de mari pentru a face orice investiţii doriţi. Sunteţi solicitat să lămuriţi relaţiile dv. cu familia şi rudele prin alianţă.

Gemeni

Încă de dimineaţă, sectorul financiar se va îmbunătăţi prin primirea unor sume pentru munca prestată. Plecaţi la drum după-amiază şi rezolvaţi singur toate actele rămase restante. Faceţi însă şi noi contracte, noi înţelegeri, mai avantajoase din aproape toate punctele de vedere.

Rac

Cu toate că încă de dimineaţă faceţi încasări importante, până seara iar nu mai aveţi niciun ban. Dorinţa de a face economii există, dar este „sugrumată” de datorii. Sunteţi provocat să participaţi la un fel de întrecere, ce se va dovedi generatoare de veselie şi bună dispoziţie.

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Leii, şanse de colaborare profesională 

Foarte raţional şi plin de energie, le impuneţi celor din anturaj ce trebuie să facă şi ce nu trebuie să facă. Nimeni nu vă contestă dreptul de a vă „impune”, în afara persoanei iubite. Apar noi forme de colaborare profesională, destul de instabile, dar deosebit de mobilizatoare.

Fecioară

Doriţi ca numai dv. să-i coordonaţi pe toţi membrii familiei dv. Este o poziţie care implică mai mult sau mai puţin o stare de sacrificiu, de care nu prea sunteţi capabil azi. Toate planurile dv. profesionale şi toate eforturile pe care le-aţi făcut până acum încep să rodească.

Balanţă

Dimineaţă, se poate spune că trăiţi în umbra propriului partener ori a copiilor şi vă dedicaţi acestora în întregime, renunţând la propriile realizări. Bani aveţi mai puţini decât vă aşteptaţi. Demersurile sunt realiste şi se referă la recuperarea datoriilor de care au uitat toţi.

Scorpion

Profunzimea gândirii şi tendinţa dv. de a merge la esenţa problemelor sunt două calităţi imposibil de contestat, care vă propulsează în noi „posturi” râvnite de toţi. Munca dv. este foarte preţuită şi admirată, iar relaţiile colegiale reintră în normal fără motivaţie aparentă.

Săgetător

Apar bune posibilităţi în domeniul cercetării, dacă acceptaţi să fiţi plătit mai puţin şi să fiţi elogiat des. Familia vă dă sfaturi bune, dar ca de obicei nu ascultaţi de nimeni. Eforturile dv. nu sunt apreciate şi e posibil să vă decideţi din nou să căutaţi un serviciu mai bun.

Capricorn

Degeaba doriţi să-i învăţaţi pe cei dragi să se apere de duşmăniile care apar în jurul lor ca ciupercile după ploaie. Nici dv. nu sunteţi un maestru în astfel de tactici! Trebuie să aveţi grijă să nu scăpaţi din mână dovezile prin care puteţi fi declarat proprietar al unor bunuri!

Horoscop zilnic, 11 februarie 2016. Vărsătorii sunt mai energici ca niciodată

Aveţi un moment de inspiraţie prin care reuşiţi să reuniţi un cuplu ce vă e foarte drag (poate sunt chiar rude apropiate). Nu mai simţiţi oboseala, uitaţi dezamăgirile din ultima perioadă, doar pentru că un amic vă acordă atenţie şi capitalul de care aveţi nevoie pentru o afacere.

Peşti

Sensibilitatea dv. e întreaga zi evidenţiată, îmbogăţită, şi poate duce la creativitate optimă. Vă asumaţi rolul de mentor pentru colegii fără experienţă. Sunteţi lăudat excesiv şi aveţi bănuiala că de fapt cei din anturaj vor să-i „sponsorizaţi”. Adolescenţii îşi impun dorinţele.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

citeste totul despre: