Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani a venit în Romania: care sunt secretele tinereţii ei

Cea mai sexy
vegetariană de peste 50 de ani a venit în Romania: care sunt secretele
tinereţii ei

Numită de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk a susţinut sâmbătă, la Bucureşti, conferinţa „How to Live Raw in Romania“. Aceasta a dezvălui cum a reuşit, prin stilul de viaţă, să se menţină tânără.

Ştiri pe aceeaşi temă

Venită pentru prima dată în România, celebra Mimi Kirk şi-a dezvălui secretul care o menţine tânără, în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România. Are 78 de ani şi arată remarcabil.

Este vegetariană de la 30 de ani, în ultima perioadă alegând stilul raw vegan. Si-a schimbat alimentaţia, făcând acest lucru şi cu familia ei. Într-o zi, a venit acasă şi şi-a anunţat copiii că din ziua următoare vor deveni vegetarieni.

M-am întors acasa şi le-am spus că de mâine suntem vegetarieni. M-au întrebat ce înseamna asta. Le-am spus că nu o sa mai mâncăm animale. Puiul pe care l-am mâncat cu doua zile în urmă a fost crescut şi a murit în condiţii oribile.

Istoria femiliei sale a înregistrat cazuri de boli grave. Două dintre surori i-au murit de cancer, o alta a făcut infarct, tatăl a avut leucemie, iar mama a trăit o mare parte din viaţă luând medicamente. La rândul ei, cu ani în urmă, a fost diagnosticată cu tensiune arterială ridicată şi colesterolul peste media normală.

Când doctorul m-a anunţat că am tensiunea şi colesterolul mărite, citind foarte multe lucrări de specialitate, am descoperit că un medicament bun este chiar mâncare raw. Am început cu sucuri şi mi-am creat propriile reţete. Eram uimită de ce poate face mâncare sănătoasă. După 6 luni, m-am întors la doctorul meu care m-a anunţat că nu mai am niciun semn al bolii..

 Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani are câteva ritualuri de care ţine cont în fiecare zi:

  •  Dimineaţa bea apă purificată cu lămâie, ghimbir şi sirop de arţar, care detoxifică şi ridică nivelul alcalinităţii corpului.
  •  Face sport. „Dacă nu vă place mersul la sală, faceţi pilates sau yoga!" a recomandat Mimi, în cadrul conferinţei de sâmbătă.
  •  Postura corecta. Cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani a recomandat celor prezenţi să fie întotdeauna atenţi la felul în care îşi poziţioneză corpul.
  • Nu mănancă niciodată pâna la atingerea senzaţiei de saţietate. Stomacul trebui să rămână întotdeauna gol într-un procent de 20%.
  •  „Trebuie să ne iubim şi să ne acceptăm. Învăţaţi să vă acordaţi timp pentru a vă îngriji şi respecta corpul. Dumneavoastră vă scrieţi scenariul propriei vieţi” a spus cea mai cunoscută vegană din lume.
  •  Mimi Kirk  a mai dezvăluit că pune mare accent pe ochii si dinţii ei. Foloseşte ochelari de soare, iar dantura o îngrijeşte în mod natural cu ulei de cocos şi bicarbonat.

 Nu renunţaţi la sănătate. Puneţi pe primul plan sănătatea şi o să vedeţi ca o să începeţi să vă iubiţi. O să aveţi mai multă grijă de dumneavoastră, ceea ce este extraordinar. Femeile sunt atât de ocupate să-şi crească copiii, să se ocupe de familie, şi de fiecare dată se pun pe plan secund. Chiar dacă aveti 20 sau 80 de ani, aveţi grijă de sanatatea dumneavoastră.

Speaker internaţional şi coach de renume mondial, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri precum „Live Raw”, sau „Live Raw around the world”,  în cadrul întalnirii de sâmbătă lansând “The Ultimate Book of Modern Juicing” şi în limba română.

 

citeste totul despre: