Anul Nou Chinezesc: recomandări care ne vor ajuta să atragem norocul în 2016 şi previziuni care s-au adeverit

Anul Nou Chinezesc: recomandări care ne vor ajuta să atragem norocul în 2016 şi previziuni care s-au adeverit

Anul Maimuţei va fi anul răsturnărilor de situaţie şi al revoluţiilor. FOTO Arhiva

Astăzi este Anul Nou Chinezesc, iar anul 2016 se desfăşoară sub semnul Maimuţei de Foc, conform zodiacului chinezesc. Maimuţa de Foc anunţă o perioadă plină de neprevăzut pe plan mondial, cu răsturnări politice, revoluţii şi mişcări sociale, dar şi la nivel individual, consideră astrologii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul Nou Chinezesc este sărbătorit de 1,357 de miliarde de chinezi, 2016 fiind Anul Maimuţei de Foc, după zodiacul chinezesc. Despre cei născuţi sub semnul Maimuţei de Foc se spune că sunt firi energice şi foarte inteligente, însă şansele lor de a izbândi ceea ce-şi propun nu sunt mari, pentru că nu sunt capabili să ducă lucrurile la bun sfârşit, au precizat astrologii, conform agenţiei de presă Associated Press.

Această inconsecvenţă se reflctă şi pe plan mondial anul acesta, astfel că se anunţă o perioadă lipsită de linişte la nivel politic, economic şi social. 

Virusul Zika, sub semnul Maimuţei de Foc

Pentru a ţine ghinionul la distanţă, chinezii nu uită să poarte de Anul Nou o piesă vestimentară roşu aprins, pentru ca superstiţiile legate de Maimuţa de Foc să recomande haine de culoare albă, albastră, aurie şi roşie.

Maestrul chinez în feng shui Louis Wong, din Hong Kong, avertizează că Anul Maimuţei de Foc anunţă numeroase incendii, dar şi apariţia unor viruşi periculoşi, oferind ca exemplu pericolul reprezentat de virusul Zika. Virusul afectează mai ales femeile însărcinate, pentru că produce malformaţii grave fătului.

Florile care aduc noroc 

Mirtul creponat sau lagerstroemia, dar şi crizantemele sunt flori pe care este bine să le avem în casă anul acesta, anunţă maeştrii chinezi, pentru că sunt aducătoare de noroc.

O superstiţie îngrijorătoare pentru cei născuţi sub semnul Maimuţei de Foc spune că atunci când începe anul chinezesc în care se regăseşte şi anul naşterii tale urmează 52 de săptămâni de ghinion. Iar explicaţia se regăseştei în metafizica asiatică, unde fiecare an este guvernat de câte un general, care mai poartă şi denumirea de Tai Sui, iar omul trebuie să ţină cont de anumite recomandări pentru a nu-l ofensa şi a atrage nenorocirea. Prin urmare, cei născuţi sub semnul Maimuţei vor depăşi greutăţile dacă vor fi precauţi. 

Ca aspecte generale, se anunţă un an dificil pentru Tigru, Şarpe, Câine şi Porc, o perioadă destul de bună pentru Şobolan, Bivol, Dragon, Cal, Maimuţă şi Cocoş, în timp ce Iepurele trebuie să fie atent la tot ce va fi legat de aspectul financiar, iar Oaia ar putea să se confunte cu probleme de sănătate.

citeste totul despre: