Andreea Perchick: „O alimentaţie sănătoasă ne poate ajuta să avem o piele frumoasă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogate în vitamine, minerale şi antioxidanţi, fructele estivale sunt necesare nu numai pentru bunăstarea organismului, ci şi pentru frumuseţe​a tenului. Alege fructe ecologice, pentru a maximiza efectele lor benefice.

-Cum consumăm fructele şi legumele pentru a ne bucura de aroma şi de valoarea lor nutritivă?

Pentru a beneficia de toţi nutrienţii pe care natura ni-i oferă şi pentru a combate tendinţa de acidoză a organismului, recomandat să consumaţi aceste alimente crude şi nu preparate termic, deoarece în procesul de gătire/preparare termică, cei mai mulţi nutrienţi sunt distruşi (vitaminele sunt inactivate, iar mineralele trec în apa de fierbere). Pentru a le conserva şi a ne bucura de gusturile şi de aromele lor şi în afara sezonului, mai ales iarna, când suntem săraci în alimente proaspete, se recomandă îngheţarea lor în stare proaspătă. Conservarea alimentelor în sare sau oţet, adică murarea lor, nu este benefică pentru organism, fiind contraindicată hipertensivilor sau celor cu probleme gastrice.

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi: 

Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Anunţul dureros: ”Nu va mai exista niciun bebe!”

Zodiile care suferă teribil în următoarele luni! Aceşti nativi vor fi trădaţi în dragoste

Stil de viață

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite