Sărmăluţe în foi de viţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare regiune a ţării noastre este, din punct de vedere gastronomic, un univers în sine. Ca să obţii cele mai bune sărmăluţe în foi de viţă, ar fi bine să le fierbi într-un vas de ceramică. Foile de varză sau de viţă-de-vie murate pune-le la desărat în puţină apă călduţă. Dacă vrei să legi bine compoziţia de sarmale, pune în ea şi un ou bătut bine.

Sărmăluţe în foi de viţă – Ingrediente (5 porţii)

1 piept de gâscă, dezosat şi tocat

100 g orez

7 linguri bulion

3 cepe potrivite

cimbru uscat

frunze murate de viţă-de-vie

200 ml borş

2-3 linguri de ulei

smântână

sare

piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite