Reţetă rapidă: paste florentine cu pui şi ciuperci
0
Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciupercilor – ca să nu mai spunem de gustul cremos al pastelor, care te va cuceri imediat!
Paste florentine cu pui şi ciuperci – Ingrediente
450 g piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat în bucăţele de 2-3 cm
1 lingură unt
1 linguriţă ulei de măsline
2 căţei de usturoi, mărunţit
15 g roşii deshidratate în ulei
120 g ciuperci mici, feliate
1 lingură făină
500 ml supă de pui
350 g lapte integral şi smântână de gătit (părţi egale, combinate în acelaşi vas)
1 linguriţă sare
¼ linguriţă piper
½ linguriţă usturoi pudră
230 g paste linguine, rupte în două
25 g parmezan ras
60 g spanac baby, proaspăt
Află cum se prepară pastele florentine cu pui şi ciuperci pe clickpoftabuna.ro.