Plachie de crap cu orez şi sos brun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Despre roşii, care sunt un ingredient principal al acestei reţete de plachie de crap cu orez şi sos brun, trebuie să ştii că sunt un inamic al colesterolului. Ca să nu ai probleme cu „colesterolul rău“ este bine să consumi 200 g de roşii proaspete, la fiecare masă, timp de o săptămână. Totodată, tomatele proaspete sunt recomandate şi persoanelor care suferă de hipertensiune arterială.

Plachie de crap cu orez şi sos brun – Ingrediente (4 porţii)

1 kg crap

700 g ceapă

5 căţei de usturoi

150 ml ulei

200 ml vin alb sec

500 g roşii descojite şi tocate

1 legătură de pătrunjel

1 frunză de dafin

1 lămâie

cimbru

sare

piper

Pentru garnitură

200 g orez basmati

Pentru sosul brun

50 ml vin roşu

500 ml supă de legume

10 g făină

50 g unt sau margarină

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite