Cum să prepari cea mai bună negresă cu bezea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeta noastră de negresă cu bezea este foarte simplă, dar migăloasă. Trebuie să faci crusta de biscuiţi, apoi blatul de negresă, apoi bezeaua pe care o aşezi deasupra şi la final, dacă vrei, o rumeneşti pe deasupra, dar nu este obligatoriu.

Dar reţeta în sine este nemaipomenită, într-o combinaţie nemaipomenită. N-aş schimba nimic la ea! Important este să foloseşti o tavă pătrată de 28×28 cm.

Negresă cu bezea – Ingrediente (1 tavă)

Pentru baza crocantă

2 căni biscuiţi graham zdrobiţi

¼ cană zahăr

6 linguri unt topit

Pentru blatul de negresă

2 căni fulgi de ciocolată

1 cană unt

½ cană zahăr brun

1½ cană zahăr tos

4 ouă, uşor bătute

2 linguriţe esenţă de vanilie

2½ căni făină

sare

Pentru bezea (3 căni)

40 ml apă

95 g zahăr

95 g miere

2 albuşuri

1/2 linguriţă esenţă de vanilie

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite