Cum obţii cea mai fragedă friptură de miel. Ce condiment nu trebuie să lipsească din marinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ai nevoie de o marinată delicioasă pentru a obţine friptura perfectă.
Ai nevoie de o marinată delicioasă pentru a obţine friptura perfectă.

Indiferent dacă foloseşti un grătar pe lemne în aer liber, cuptorul aragazului sau tigaia grill, vei avea nevoie de doar câteva minute pentru a găti cotletele de miel sau coastele împănate de miel pentru a obţine friptura perfectă.

Acum, înainte de Paşte, e bine să ştii cum să marinezi carnea de miel într-o combinaţie de ingrediente pline de savoare. Dacă vrei, poţi să marinezi carnea cu o zi înainte sau chiar de dimineaţă, iar seara vei servi friptura la masa festivă de Paşte. Încearcă şi tu aceste variante de marinate pentru carnea de miel:

1. Unge cotletele de miel cu o pastă făcută din muştar de Dijon, ulei de măsline, vermut sec, usturoi zdrobit, rozmarin tocat şi piper negru măcinat şi lasă-le câteva ore la marinat în această compoziţie.

2. Marinează carnea sau cotletele de miel peste noapte, într-o compoziţie făcută din ulei de măsline, usturoi mărunţit, mentă proaspătă, sare şi piper. Serveşti carnea de miel cu felii de lămâie şi obţii un preparat divin.

3. Pisezi într-un mojar chimion, coriandru, piper cayenne, ghimbir, usturoi, mentă tocată, ulei de măsline şi iaurt. Laşi la marinat cotletele de miel în această compoziţie cu consistenţa unui piure, preţ de câteva ore, apoi o prepari pe grătar.

4. Marinezi cotletele de miel peste noapte într-o combinaţie de sos hoisin, sos de soia, vin din orez, amestec chinezesc de 5 mirodenii şi miere.

5. Încearcă un amestec de miere, oţet de vin roşu şi usturoi. Faci cotletele marinate câteva ore pe grătar şi le serveşti cu roşii cherry.

Află care este cea mai simplă marinată pentru carnea de miel pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite