Cum faci cea mai bună ciorbă rădăuţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Am aflat secretul! Cum faci cea mai bună ciorbă rădăuţeană
Am aflat secretul! Cum faci cea mai bună ciorbă rădăuţeană

Ciorba rădăuţeană este extrem de gustoasă şi mult mai uşoară decât de ciorba de burtă. Te vei îndrăgosti imediat de această reţetă.

Ciorbă rădăuţeană - Ingrediente  


    Un piept mare de pui cu piele şi os
    O ceapă
    Albitura (ţelină, păstârnac şi rădăcină de pătrunjel)
    2-3 morcovi
    Un gogoşar şi un ardei gras roşu
    3 ouă
    200-300 ml smântână 20% grăsime
    Una-două linguri oţet
    3-4 căţei de usturoi
    pătrunjel

Aceste ingrediente sunt suficiente pentru o 4,5-5 litri de ciorbă.

Află pe Clickpentrufemei.ro cum se prepara!

Prăjitura "Diafană", un deliciu gata în doar 15 minute!

Choux-uri cu două creme, cel mai bun desert pe care îl vei manca azi

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite