Cum faci cea mai bună ciorbă rădăuţeană
0Ciorba rădăuţeană este extrem de gustoasă şi mult mai uşoară decât de ciorba de burtă. Te vei îndrăgosti imediat de această reţetă.
Ciorbă rădăuţeană - Ingrediente
Un piept mare de pui cu piele şi os
O ceapă
Albitura (ţelină, păstârnac şi rădăcină de pătrunjel)
2-3 morcovi
Un gogoşar şi un ardei gras roşu
3 ouă
200-300 ml smântână 20% grăsime
Una-două linguri oţet
3-4 căţei de usturoi
pătrunjel
Aceste ingrediente sunt suficiente pentru o 4,5-5 litri de ciorbă.
Află pe Clickpentrufemei.ro cum se prepara!
Prăjitura "Diafană", un deliciu gata în doar 15 minute!
Choux-uri cu două creme, cel mai bun desert pe care îl vei manca azi