Adevărul Live: primul român care a participat la Campionatul Mondial al Pastelor dezvăluie secretele unui preparat perfect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 10 ani de experinţă în restaurantele italieneşti, Adrian Şişiu, singurul român are a participat la Campionatul Mondial al Pastelor, explică paşii care ar trebui urmaţi pentru un preparat perfect.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisunea în moduluol Adevărul Live

Adrian Şişiu, chef al Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, a reprezentat pentru prima dată România la Campionatul Mondial de Paste Barilla, una dintre cele mai importante competiţii dedicate pastelor la nivel mondial. Membru marcant în Asociaţia Culturală Euro-Est Alternativ şi Euro-toques, românul s-a lupta cu alţi 19 chefi din întreaga lume sub privirile unui juriu ce reuneşte „crema“ chefilor cu stele Michelin.

Născut în România, în 1988, Adrian Şişiu s-a stabilit în Italia, în 2003, împreună cu familia. Pasionat de gastronomie şi de gusturile italiene, Adrian a studiat în Italia la IAL Emilia Romagna, o şcoală de bucătari cu o programă de practică intensă, la finalul căruia a profesat, timp de zece ani, în restaurante prestigioase din Italia – London Hotel, parte a lanţului Batani Select Hotel, şi Tipiko din Pinarella.

Astăzi vine la Adevărul Live pentru a ne povesti cum a fost experienţa participării la Campionatul Mondial de Paste, dar şi care sunt secretele unui preparat gustos.

Bucătărie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite