Maradona se propune „soldat“ al lui Maduro, într-un mesaj de susţinere faţă de liderul venezuelean

Maradona se propune „soldat“ al lui Maduro, într-un mesaj de susţinere faţă de liderul venezuelean

Nicolas Maduro Foto: AFP

Fostul star al fotbalului argentinian Diego Maradona i-a trimis marţi un mesaj de susţinere preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, a cărui ţară traversează o gravă criză politică, în care afirmă că se propune pe el însuşi ca „soldat“ al revoluţiei bolivariene, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Suntem chavişti până la moarte”, scrie Maradona pe Faceebok, referindu-se la faptul că Maduro este moştenitorul politic al defunctului preşedinte Hugo Chavez.
 
„Iar atunci când Maduro o va ordona, eu mă voi îmbrăca în soldat pentru Venezuela liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului şi împotriva celor care vor să ne cucerească drapelele, care sunt ceea ce avem noi mai preţios”, adaugă el.
 
Venezula, care s-a cufundat într-o gravă criză politică şi economică la începutul lui 2016, se confruntă cu o reintensificare a tensiunilor de la sfârşitul lui martie.
 
Aproximativ 125 de persoane au fost ucise în manifestaţii violente împotriva lui Maduro.
 
În alt mesaj, care poartă şi semnătura partenerei sale, Rocio Oliva, Maradona revine asupra susţinerii sale faţă de Guvernul venezuelean.
 
„Trăiască Chavez. Trăiască Maduro. Trăiască revoluţia. Trăiască venezuelenii de origine pură”, scriu cei doi în acest mesaj.
citeste totul despre: