Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urcă pe scena „Românii au talent“, înainte de semifinalele live

Nepoata lui Bono, solistul trupei U2, urcă pe scena „Românii au talent“, înainte de semifinalele live

Nepoata lui Bono impresionează la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

O prezenţă inedită pe scena „Românii au talent“, nepoata lui Bono, solistul trupei U2, vine pentru a demonstra că se poate impresiona juriul emisiunii cu propriile forţe. Aceasta este ultima etapă a show-ului înainte de semifinalele live.

Ştiri pe aceeaşi temă

Azi, de la 20:30, a zecea ediţie „Românii au talent“ le va aduce telespectatorilor foarte multe surprize, suspans, tensiune, emoţie, energie şi decizii extrem de dificile. Ultimii concurenţi din sezonul 7 vor urca pe scenă pentru a demonstra că pot fi următorul erou naţional şi că merită să meargă în etapa următoare, iar juraţii vor hotărî la final cine sunt cei pe care îi vom vedea în semifinalele live.

Nepoata lui Bono nu vrea ajutorul celebrului artist 

Vinerea aceasta, vom vedea trei concurenţi care preferă să-şi arate talentul, nu să-l descrie în cuvinte. Hotărâţi şi foarte siguri pe ei, vor prezenta un moment destul de greu de înţeles, care va intriga întreaga sală, dar şi juraţii. „E o propunere altfel. Vrem să vedem absolut orice e posibil să vedem pe o scenă“, le va spune Andi, iar Florin va continua pus pe gânduri: „Voi nu aveţi nevoie de cantitate, voi aveţi nevoie de oameni care să înţeleagă ceea ce faceţi“.. Despre ce număr este vorba şi cum vor părăsi concurenţii scena, vom vedea de la 20:30.

Provine dintr-o familie moldo-irlandeză, este rudă cu Bono, solistul trupei U2, iar vinerea aceasta va urca pe scena „Românii au talent“ pentru a demonstra că ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. Chiar dacă bunicul ei i-a sugerat să-l contacteze pe celebrul artist pentru a o ajuta în carieră, concurenta şi-a dorit întotdeauna să realizeze totul cu propriile forţe, fiind apreciată şi aplaudată de Andi, Mihaela, Andra şi Florin. „Eu o să mă uit în continuare cu aceeaşi admiraţie la tine dacă în etapa următoare o să vii cu Bono“, îi va spune Andi zâmbind.

Se aleg semifinaliştii 

Tot azi, vedem şi jurizarea finală. Juraţii, împreună cu Pavel şi Smiley, se vor întâlni şi-i vor alege pe cei mai buni 50 de concurenţi, pe care îi vor trimite în semifinalele live. Se vor distra, vor urmări cu atenţie fiecare moment şi vor decide. Chiar dacă este o hotărâre extrem de grea, vor fi nevoiţi să aleagă semifinaliştii sezonului 7 „Românii au talent“, concurenţii care au prezentat la audiţii cele mai spectaculoase numere din show, pe care le vom revedea începând de săptămâna viitoare. 

FOTO Pro TV 

citeste totul despre: