Iulia Vântur, despre Salman Khan şi vacanţa în India, la „Happy Hour“

Iulia
Vântur, despre Salman Khan şi vacanţa în India, la „Happy Hour“

Iulia Vântur a revenit în România după două luni FOTO Pro TV

După două luni petrecute în India, Iulia Vântur vine luni, 15 iulie, în platoul emisiunii „Happy Hour“ pentru a-i acordă lui Cătălin Măruţă primul interviu de la revenirea în ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o vacanţă de două luni petrecută în India, timp în care presa a făcut numeroase speculaţii cu privire la plecarea vedetei, Iulia Vântur va povesti cum şi-a petrecut concediul, dar şi ce planuri are de acum înainte. 

Prezentatoarea show-ului Dansez pentru tine– care începe  la Pro TV din această toamnă – promite că-i va dezvălui lui Măruţă nu doar adevărul, ci şi „picanterii“, pentru că tot vine din ţara condimentelor.

În ultima perioadă, presa din România a speculat în legătură cu o relaţie amoroasă dintre prezentatoarea Pto TV şi actorul Indian Salman Khan, unul dintre starurile de la Bollywood. 

Cei doi au negat însă aceste zvonuri, iar tatăl actorului, scenaristul Salim Khan, a specificat că ei sunt doar prieteni.

Potrivit „The Telegraph“, Salman Khan ar putea petrece 10 ani la închisoare din cauza unui accident de maşină. Procesul care se va derula pe 19 iulie vizează incidentul din septembrie 2002, când Salman Khan a lovit un grup de cerşetori din Mumbai, dintre care unul a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi.

citeste totul despre: