Cine sunt noii membri ai juriului „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Hădean, Patrizia Paglieri şi Florin Scripcă formează juriul emisiunii „MasterChef“ FOTO Pro TV
Adrian Hădean, Patrizia Paglieri şi Florin Scripcă formează juriul emisiunii „MasterChef“ FOTO Pro TV

Show-ul culinar „MasterChef“ revine în această toamnă la Pro TV şi dispune de un nou juriu. Cei trei bucătari care vor decide cine sunt cei mai buni concurenţi ai noii ediţii sunt Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă.

Emisiunea „MasterChef“ va avea un nou juriu, după ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, cei care au jurizat talentul culinar al concurenţilor timp de patru sezoane, au semnat cu postul concurent, Antena 1, unde vor realiza „Hell's Kitchen“.

„Talentul gastronomic desăvȃrşit, măiestria şi eleganţa culinară sunt atributele celor trei juraţi. Noul juriu răspunde dorinţelor telespectatorilor, aducȃnd pe micul ecran trei exemple de poveşti de succes, unde talentul şi ambiţia au condus la cariere impresionante în arta culinară. ProTV va aduce în faţa noilor concurenţi un juriu bine pregătit, cu o experienţă bogată în gastronomie, care să-i ajute să-şi descopere talentul culinar şi să găsească inspiraţia. Noii memrbi ai juriului garantează multe surprize telespectatorilor, fiind mereu impredictibili şi lansȃnd provocări nebănuite. Noul trio este format din trei caractere puternice, dar foarte diferite, care vor da savoare show-ului“, se arată într-un comunicat al televiziunii. 

Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deţine mai multe restaurante în Bucureşti şi Constanţa, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni şi autor de cărţi culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV şi este chef în cadrul unor restaurante de renume din Bucureşti.

Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită şi Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică şi plină de viaţă, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicȃnd foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinţii, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea. Acum, declară că în Romȃnia se simte acasă, iar în Italia călătoreşte doar o dată pe an.

Adrian Hădean lucrează de câţiva ani în arta culinară şi a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil. În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare şi piper“, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franţa, Germania) şi din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus şi implementat programul de responsabilitate socială „Farfurii curate“, care promovează alimentaţia sănătoasă în grădiniţele din Cluj-Napoca. 

 

Florin Scripcă face parte din celebra echipă Flavours şi, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din Bucureşti: Biutiful, Fratelli, Le Bistro şi Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare şi seriozitate, dar şi prin carismă şi simţ al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecţionare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering „Jamie Oliver’s Fabulous Feasts“ şi în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm“, şi în Franţa, la „Cantine du Faubourg“ din Paris.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite