„Secretul tău“, dezvăluit de Cornel Ilie de la Vunk, la Adevărul Live

„Secretul tău“, dezvăluit de Cornel Ilie de la Vunk 

Pe 25 mai, trupa Vunk pregăteşte un dublu eveniment care ar urma să fie cel mai grandios şi mai inedit concert al unei trupe româneşti, la Sala Polivalentă, acolo unde se va lansa şi albumul care dă titlul show-ului, „Secretul tău“. Cornel Ilie, solistul trupei, a fost invitat la Adevărul Live pentru a dezvălui secretul acestui important concert, dar şi detalii despre noul album.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anul acesta, Trupa Vunk a lansat două melodii: „Camera ei“ şi „Hai, mersi“. Lansarea piesei „Camera ei“ a însemnat şi prima filmare live a unui videoclip, o filmare „dintr-o singură răsuflare“, fără întreruperi şi fără duble.
 
„Hai, merci“ este a treia piesă a trupei Vunk ce beneficiază de un videoclip animat, după „Baladă pentru o minune“ şi „1000“, aceasta din urmă fiind lansată tot cu ocazia zilei femeii, în anul 2003.
 
Ambele piese fac parte din noul album, „Extrovertit“, ce va fi lansat pe 25 mai la Sala Polivalentă, în cadrul concertului „Secretul tău“.
 
„Dacă ultimele două spectacole de la Polivalentă, «Oraşul Minunilor» şi «Un Nou Univers», au fost declarate cele mai bune producţii ale unui artist român din ultimii ani, cu «Secretul Tău» ne propunem să ne depăşim propriile standarde şi performanţe. Pe 25 mai, punem în scena cea mai emotionantă si palpitanta poveste a noastra, în cel mai spectaculos concert pe care l-am ţinut, vreodată", declară Cornel Ilie.
 
Solistul trupei Vunk a fost invitat în studioul Adevărul Live cu veşti inedite despre noul prooiect pe care îl pregăteşte intens alături de colegii săi.
citeste totul despre: