ASE organizează al doilea târg de joburi şi stagii de practică pentru economişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul se va desfăşura la începutul lunii aprilie    FOTO: Shutterstock
Târgul se va desfăşura la începutul lunii aprilie    FOTO: Shutterstock

Companii din domenii variate precum financiar, IT, turism, comerţ sau marketing vor participa în perioada 31 martie – 3 aprilie la Târgul de joburi şi internship-uri organizat de Academia de Studii Economice (ASE), destinat studenţilor şi absolvenţilor.

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează cea de-a doua ediţie a Târgului ASE Job & Internship Fair, care va avea loc pe 2 aprilie, şi o serie de workshop-uri în perioada 31 martie – 03 aprilie, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Târgul se adresează deopotrivă comunităţii studenţilor şi absolvenţilor ASE, cât şi mediului de afaceri: companii multinaţionale şi întreprinderi mici şi mijlocii din România.

Vor participa firme din domeniile financiar – bancar, asigurări şi brokeraj, contabilitate, audit şi consultanţă, managementul resurselor umane, marketing, cercetare de piaţă şi publicitate, comerţ, turism, IT-telecom, imobiliar, energie, precum şi din alte domenii economice, de administraţie şi de afaceri, de interes pentru studenţi şi absolvenţi.

Studenţii care vor să se ducă la târg trebuie să trimită o cerere de participare pe adresa e-mail jobfair@ase.ro, până la data de 28 februarie, ca să primească informaţiile de care au nevoie.


Pe aceeaşi temă:

Studenţii şi masteranzii care vor să lucreze în Germania în vacanţa de vară se pot înscrie până vineri la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Studenţii şi masteranzii interesaţi să lucreze în Germania în perioada vacanţei de vară pot depune dosarele de înscriere până vineri, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă potrivit Mediafax.

10 abilităţi de care au nevoie absolvenţii de facultate pe piaţa muncii

Pe lângă clasicele calităţi, cum ar fi munca în echipă, cunoaşterea limbilor străine sau cultura generală, există şi câteva aspecte mai subtile care pot să conteze pentru angajatori, cum ar fi să ştii să faci o cafea bună sau să respecţi eticheta de birou, cum să te îmbraci, cum te adresezi colegilor, arată o analiză a celor de la The Guardian.

DOCUMENT Ministerul Educaţiei a făcut publice documentele privind monopolul firmei Romdidac asupra diplomelor

Ministerul Educatiei a publicat marţi documentele referitoare la procedurile prin care firma Romdidac a primit dreptul exclusiv de a furniza diplomele şcolare şi universitare, din 1994 până în prezent, în urma anchetei publicate luni în exclusivitate de Adevărul.

Educație



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite