Articol publicitar

Creditul ipotecar, noua tendinţă a anului 2015

Creditul ipotecar, noua tendinţă a anului 2015

AVBS Credit

Încă din 2014 piaţa imobiliară din România a înregistrat creşteri importante faţă de anii precedenţi. Pofta românilor pentru investiţiile în sectorul imobiliar s-a mărit.

Ştiri pe aceeaşi temă

În 2015 povestea merge mai departe şi imposibilul devine posibil odată cu produsele avantajoase pe care instituţiile bancare le pun la dispoziţie prin programul Prima Casă şi creditul ipotecar. Totuşi când vorbim de investiţii de o asemenea anvergură, specialiştii în domeniul financiar-bancar, brokerii AVBS Credit, ne sfătuiesc să nu ne aruncăm cu capul înainte în contractarea unui credit ipotecar. O casă este o dorinţă firească pentru orice om, o a doua casă, însă, este deja un vis ambiţios destinat oamenilor cu o situaţie financiară bună şi cu un loc de muncă sigur. Totuşi asigurarea viitorului, dincolo de orice risc, este extrem de importantă, indiferent de statutul financiar. Aici intră în scenă compania de brokeraj bancar AVBS Credit, care oferă consiliere pe întregul proces de creditare şi veghează asupra intereselor clienţilor săi.

Brokerii AVBS Credit spun că obţinerea unui credit ipotecar este o adevărată filosofie, dacă nu chiar o matematică puţin cunoscută de oameni. În funcţie de vârstă, venituri, de stabilitatea financiară, de posibilitatea participării la achitarea creditului a unui co-plătitor şi de gradul de siguranţă de care omul se bucură, acesta poate opta pentru un credit ipotecar cu o dobândă fixă sau una variabilă. Dobânda face diferenţa în cazul unui credit ipotecar. Dobânda variabilă se calculează în funcţie de indicele ROBOR sau EURIBOR din ultimele 3-6 luni şi este o variantă foarte bună pentru cei cu venituri lunare generoase şi fără riscuri. Totuşi fiind un angajament luat aproape pe o viaţă întreagă, sfaturile brokerilor de credite bancare devin un LUX care NU COSTĂ. Brokerii AVBS Credit îşi scapă clienţii de grija zilei de mâine şi de regretele care ar putea să apară ulterior.

În primăvara lui 2015 se poartă inteligenţa financiară. Oamenii îşi pot dori două case şi pot pune în mişcare realizarea acestui vis, dar pentru asta este imperios necesară implicarea unui broker de „lux” AVBS Credit. Brokerii AVBS Credit ne asigură că orice decizie luată în pripă ar putea influenţa negativ viitorul oricărui contractant al creditului ipotecar. Însă AVBS Credit îşi pune la dispoziţie serviciile GRATUIT. Cu o experienţă de peste opt ani, brokerii AVBS Credit fac cunoscute clienţilor nu doar cunoştinţele şi veridicitatea informaţiilor oferite, dar şi ofertele a peste 20 de instituţii bancare şi non-bancare. Peste 300 de brokeri acţionează cu maximă dedicare în interesul clienţilor, fiind prezenţi în toată ţara şi oferind cele mai bune soluţii de creditare, într-un mod unic, personalizat şi GRATUIT. Deşi munca brokerilor de credite bancare este puţin cunoscută de publicul larg, brokerul face pentru clienţii săi ceea ce multora le scapă din vedere – citeşte cu mare atenţie contractele de creditare şi acordă o atenţie sporită mai ales clauzelor pe care oamenii le-ar putea scăpa din vedere.

Pentru o a doua casă brokerii AV Broker Solutions recomandă creditul ipotecar contractat sub umbrela protectoare a companiei de intermedieri credite bancare, AVBS Credit. Pentru obţinerea unui credit ipotecar şi/sau credit de nevoi personale, AVBS Credit invită potenţialii clienţi să acceseze site-ul www.avbs.ro şi/sau aplicaţia AVBS Credit – utilizabilă doar pe smartphone-urile Andoid sau iOS, care permite calcularea creditului dorit direct de pe telefonul mobil. Simulatorul de credite GRATUIT este funcţional numai după introducerea codul unic de acces 1234.

Alegerea inteligentă de astăzi duce la visul împlinit de mâine, lipsit de riscuri şi regrete. Cu AVBS Credit imPOSIBILUL devine POSIBIL!

citeste totul despre: