Noile telefoane Huawei din gama Y, disponibile la precomandă cu o reducere mare

Noile telefoane Huawei din gama Y, disponibile la precomandă cu o reducere mare

Alături de noile Huawei Y5p şi Y6p, producătorul chinez a anunţat şi disponibilitatea tabletei Huawei MatePad T8, de asemenea aflată la reducere în perioada de precomandă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţate la începutul lunii mai, cele două smartphone-uri şi tableta MatePad T8 sunt cele mai noi adiţii ale gamei de buget a Huawei, iar reducerile din perioada de precomandă pentru acestea sunt considerabile.

Astfel, Huawei Y5p, care vine cu un ecran FullView de 5,45 inci este disponibil pentru precomandă la oferta specială de 399 lei, până pe data de 24 mai, urmând ca după această dată să fie disponibil la 599 lei, preţ recomandat.

Huawei Y6p se remarcă printr-o autonomie ridicată a bateriei, un ecran Dewdrop de 6,3 inci şi este disponibil pentru precomandă la un preţ special de 599 lei, preţul recomandat fiind de 799 lei. Oferta de lansare este valabilă la partenerii autorizaţi ai HUAWEI, până pe data de 24 mai.

În ceea ce priveşte tableta MatePad T8, preţul special pentru versiunea Wi-Fi a sa este de 489 lei, în timp ce preţul recomandat este de 649 lei. Versiunea LTE a tabletei este şi ea disponibilă la reducere, cu 599 lei, preţul recomandat fiind de 749 lei. Campania de precomandă pentru aceasta se desfăşoară timp de 2 săptămâni, începând cu data de 19 mai.

Pentru mai multe informaţii despre cele 3 dispozitive, puteţi verifica articolul scris la lansarea acestora.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: