Adevărul Live, 15.00: Samsung Galaxy S5 în studio, detalii despre HTC One şi ultimele gadgeturi de la Panasonic

Samsung Galaxy S5 în studio, detalii despre HTC One şi ultimele gadgeturi de la Panasonic 

Adevărul Live de la ora 15.00 vă aduce detalii despre cele mai noi gadgeturi ale momentului. Octavian Palade vorbeşte despre HTC One, abia lansat la Londra, iar Răzvan Băltăreţu aduce în studio Samsung Galaxy S5 şi Samsung Gear Fit, abia prezentate în România.

Samsung Galaxy S5 în studio, detalii despre HTC One şi ultimele gadgeturi de la Panasonic 

Joia aceasta, la Adevărul Live avem o ediţie în care focusul se pune pe gadgeturi. După ce săptămânile trecute am asistat la Barcelona la prezentarea Samsung Galaxy S5, cel mai aşteptat telefon al anului, acesta a ajuns şi în redacţia Tech Adevărul.

 

Răzvan Băltăreţu vă vorbeşte, vi-l arată şi-l disecăm. Aşteptăm întrebările şi curiozităţile voastre, iar în săptămâna următoare vom avea review complet la telefon, sub forma unor episoade specifice despre cele mai importante caracteristici.

De asemenea, Răzvan a fost la Amsterdam, la Convenţia Panasonic, unde a văzut aparatul foto care filmează 4K, televizoare 4K şi alte detalii despre producătorul japonez. De asemenea, ei au avut şi o cameră de acţiune care filmează 4K. Practic, o dronă 4K.

Octavian Palade vine de la Londra, unde a asistat la prezentarea HTC One (M8) şi poate să vă ofere cele mai interesante detalii despre acest telefon cu un design excepţional, ce urmează să fie lansat la începutul lunii aprilie şi în România.

Întrebaţi-ne orice despre aceste gadgeturi, înainte de a vă arunca să le cumpăraţi când vor ajunge pe piaţa românească. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările