Mi Band 5, căşti true wireless şi o nouă trotinetă electrică, printre produsele anunţate astăzi de Xiaomi

Mi Band 5, căşti true wireless şi o nouă trotinetă electrică, printre produsele anunţate astăzi de Xiaomi

Xiaomi a anunţat cea mai nouă serie de produse de lifestyle, între care Mi Smart Band 5 şi Mi Electric Scooter Pro 2 – următoarea generaţie de modele ale îndrăgitelor produse ale sale din categoria wearable şi device-uri pentru transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mi Smart Band 5

Mi Smart Band 5 are un ecran color AMOLED de 1.1 inci, cu 20% mai mare decât predecesorul său. Utilizatorii pot alege dintre peste 65 de afişaje dinamice şi şase culori elegante ale brăţării.

Cu certificare 5 ATM de rezistenţă la apă, device-ul poate fi folosit atât pentru antrenamente pe uscat, cât şi în apă, te poate însoţi la piscină, la surfing sau la duş. Cu 11 moduri de antrenament, incluzând cycling indoor, bicicletă eliptică, yoga, aparat de vâslit şi săritul cu coarda, Mi Smart Band 5 înregistrează progresul realizat în timpul antrenamentului indiferent de modul în care te mişti.

În afară de opţiunile pentru fitness, Mi Smart Band 5 vine cu senzor de puls PPG, cu 50% mai precis, pentru a-ţi permite să monitorizezi în permanenţă sănătatea inimii şi să ai acces la informaţii relevante referitoare la calitatea somnului, la nivelul de stres şi chiar la monitorizarea ciclului menstrual. În plus, această brăţară adună toate informaţiile şi creează PAI (Personal Activity Intelligence), o matrice cu valori din care poţi citi cu uşurinţă indicatorii cheie de sănătate.

Pentru a alimenta un ecran mai mare şi opţiunile nou adăugate, bateria lui Mi Smart Band 5 suportă până la 14 zile de utilizare continuă şi, o veste foarte bună, datorită noii soluţii de încărcare, nu mai este nevoie să fie îndepărtat tracker-ul din brăţară. Încărcarea se realizează plasând spatele magnetic al brăţării pe încărcător.

Mi Smart Band 5 va fi disponibilă la un preţ recomandat de 189.99 lei începând cu luna august.

Mi Electric Scooter Pro 2

Noua soluţie de micro-mobilitate creată de Xiaomi poate parcurge până la 45 km, cu viteze de până la 25 km pe oră. Trotineta electrică urcă pante înclinate cu până la 20%, şi poate funcţiona în medie timp de o săptămână cu o singură încărcare.

Ecranul LCD integrat le permite utilizatorilor să vizualizeze şi să controleze o gamă largă de parametri, pentru o experienţă de deplasare comodă şi fără probleme. Verificaţi viteza în timp real, alegeţi modul de deplasare, conectaţi-vă la Bluetooth şi monitorizaţi starea farurilor cu o singură privire. Mi Electric Scooter Pro 2 are un motor puternic de 300W, un sistem de frânare dublă pe care poţi conta, anvelope pneumatice care absorb şocuri şi un design uşor pliabil pentru o mobilitate urbană ridicată.

Mi Electric Scooter Pro 2 este echipată cu faruri pe faţă, spate şi laterale, precum şi un far de 2W îmbunătăţit, care luminează până la 10 metri în faţă, pentru o vizibilitate mai bună. Utilizatorii care se află la început vor primi atenţionări şi sfaturi odată conectaţi prin dispozitivele mobile, pentru un nivel suplimentar de siguranţă.

La evenimentul de lansare a fost anunţat şi Mi Electric Scooter 1S - un model mai eficient pentru utilizatorii care folosesc trotineta electrică ocazional. Mi Electric Scooter 1S poate parcurge până la 30 km cu viteze de până la 25 km pe oră şi oferă un ecran îmbunătăţit, faruri şi alte opţiuni pentru siguranţă.

De asemenea, Xiaomi anunţă şi o ediţie specială a Mi Electric Scooter Pro 2 în colaborare cu echipa de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas. Lansarea acesteia va avea loc în curând.

Mi Electric Scooter Pro 2 va fi disponibil la un preţ recomandat de 2599.99 lei, începând cu luna septembrie.

Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Mi True Wireless Earphones 2 Basic permit 5 ore de utilizare neîntreruptă, cu o singură încărcare. În plus, prin opţiunea de încărcare de încă 3 ori din carcasă, se ajunge în total la 20 de ore de utilizare.

Cu ajutorul microfonului dual este anulat zgomotul ambiental şi astfel convorbirile sunt mult mai clare: căştile filtrează zgomotul de fundal cu unul dintre microfoane, în timp ce captează vocea utilizatorului cu celălalt.

Căştile detectează când sunt în ureche şi pornesc muzica automat, iar aceasta poate fi oprită atunci când una din căşti este scoasă din ureche. Ele suportă codecuri SBC/AAC avansate şi un dinamic driver de 14.2 mm. Mi True Wireless Earphones 2 Basic vor avea un preţ recomandat de retail de 219.99 lei şi se lansează în septembrie.

Mi TV Stick şi monitorul de gaming de 34 de inci

Mi TV Stick vine cu funcţii de Android TVTM, Dolby şi DTS surround şi este echipat cu Google Assistant şi Chromecast. Alte funcţii includ:

  • Procesor quad-core şi 1 GB RAM + 8 GB stocare.
  • Butoane ergonomice: Mi TV Stick este dotat cu o telecomandă Bluetooth, cu butoane dedicate pentru acces rapid la Google Assistant, Netflix şi Prime Video.

Mi Curved Gaming Monitor 34” vine cu o rezoluţie WQHD 3440x1440 şi o curbă de 1500R. Proporţia ultra wide 21:9 este cu 30% mai mare decât monitoarele 16:9, în timp ce rata de refresh de 144Hz, fără flicker oferă o viteză considerabilă. Alte caracteristici:

  • Gamă de culori extinsă 121% sRGB: Culorile aprinse sunt completate de o luminozitate ajustabilă de 300 nits şi o rată de contrast de 3000:1.
  • Tehnologia AMD FreeSync: Monitorul sincronizează imaginea cu rata de refresh în momentele dinamice ale jocului.

Mi TV Stick şi Mi Curved Gaming Monitor de 34 de inci se lansează tot în luna septembrie a acestui an, pentru preţuri recomandate de 199,99 de lei, respectiv 2399,99 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: