LG ThinQ, maşina de spălat cu inteligenţă artificială, premiată la CES 2020

LG ThinQ, maşina de spălat cu inteligenţă artificială, premiată la CES 2020

LG ThinQ Front-Load Washing Machine

LG a prezentat la CES 2020 maşina de spălat LG ThinQ cu încărcare frontală,  motor Artificial Intelligent Direct Drive (AI DD).

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua maşină de spălat LG ThinQ detectează volumul şi greutatea fiecărei încărcături de rufe folosind inteligenţa artificială şi senzorii avansaţi pentru a identifica tipurile de material. Cu ajutorul tehnologiei deep learning, maşina compară aceste informaţii cu cele din baza de date găsind setarea optimă, îmbunătăţind procesul de curăţare şi prelungind durata de viaţă a rufelor.

LG ThinQ Front-Load Washing Machine poate detecta o încărcătură mixtă de tricouri şi pantaloni şi poate programa ciclul de spălare pentru a folosi mişcări, temperaturi şi timpi de spălare personalizaţi. Noua funcţie ezDispense te scuteşte de ghicitul dozajului detergentului, adăugând automat cantitatea exactă de detergent lichid şi balsam de rufe potrivită fiecărei încărcături de rufe. Iar noua funcţie LG Smart Pairing trimite automat setarea de uscare potrivită fiecărei încărcături direct la uscător.

Maşina de spălat inteligentă se poate conecta şi la Amazon Alexa, prin aplicaţia mobilă LG ThinQ, notificându-te când detergentul este pe terminate. Utilizatorii din ţările unde e disponibil serviciul pot activa funcţia Amazon Dash Replenishment prin aplicaţie, pentru a comanda automat consumabile precum detergentul şi balsamul de rufe, iar acestea se vor livra direct la uşă.

LG ThinQ Front-Load Washing Machine este compatibiă şi cu LG Proactive Customer Care – o soluţie inteligentă ce foloseşte AI, care poate alerta imediat utilizatorii în privinţa posibilelor probleme. 

Funcţii suplimentare ale maşinii de spălat  LG ThinQ:

  • Funcţia TurboWash 360 foloseşte jeturi orientate in unghiuri diferite, pentru ca detergentul să pătrundă adânc în ţesătură şi să cureţe  – chiar şi încărcături mari de rufe – în mai puţin de 30 de minute;
  • Funcţia 3D Multi Spray porneşte simultan jeturi de apă în cinci direcţii diferite, pentru a elimina rapid petele ;
  • Funcţia LG TWINWash economiseşte timp, oferind două maşini de spălat în acelaşi spaţiu. Spălaţi încărcături mici de rufe în maşina compactă de spălat LG SideKick de dedesubt, în timp ce maşina de deasupra se ocupă de încărcăturile mai mari.

După debutul de la CES, noua maşină de spălat LG de capacitate mare şi cu încărcare frontală va fi disponibilă în America de Nord în primul trimestru al anului, urmând ca, ulterior, să devină disponibilă şi pe alte pieţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: