Gorjean de 61 de ani reținut sub acuzația de zoofilie. Victima este o cățea din rasa Ciobănesc Corb

0
Publicat:

Un gorjean în vârstă de 61 de ani, din comuna Negomir, a ajuns în arest sub acuzația de zoofilie, victimă fiind o cățea din rasa Ciobănesc Corb.

Un exemplar din rasa Ciobănesc Corb este victima bărbatului cu deviații sexuale Foto: Arhivă
Un exemplar din rasa Ciobănesc Corb este victima bărbatului cu deviații sexuale Foto: Arhivă

Stăpânul câinelui este cel care a sesizat poliția cu privire la faptul că persoana în grija căruia  își lăsase animalul a avut raporturi sexuale cu acesta. Oamenii legii au recoltat probe biologice și de cățeaua din rasa Ciobănesc Corb.

„La data de 22 mai , polițiști din cadrul Postului de Poliție Negomir au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că vecinul său, de 61 de ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un exemplar canin, femelă.

În urma sesizării, polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor Gorj s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un exemplar canin din rasa Ciobănesc Corb, femelă, care îi aparține bărbatului de 37 de ani. Animalului i-au fost recoltate probe biologice în vederea efectuării examenului medical de specialitate“, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Gorj.

Bărbatul ar fi ademenit patrupedul cu eugenii, povestesc sătenii, care au fost șocați când au aflat de ce este capabil sexagenarul.

A fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul acuzat de oamenii legii de zoofilie a fost reținut pentru zoofilie. „Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, iar în continuarea cercetărilor, față de bărbatul de 61 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. La data de 23 mai, acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere corespunzătoare“, au mai transmis oamenii legii.

În Gorj au mai fost astfel de incidente, unul petrecut chiar anul trecut într-o comună de lângă Târgu Jiu, când o bătrână de 73 de ani a fost prinsă în timp ce făcea sex în curte cu câinele său.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite