Huawei a anunţat un vehicul electric,  SERES SF5, realizat în parteneriat cu compania chineză SERES

Huawei a anunţat un vehicul electric,  SERES SF5, realizat în parteneriat cu compania chineză SERES

Maşină electrică SERES SF5.

Huawei a anunţat, la cea de-a 19-a expoziţie internaţională a industriei de automobile din Shanghai, că va comercializa, alături de compania auto chineză SERES,  un vehicul electric - noul SERES SF5, ce va fi disponibil în magazinele Huawei din toată China.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este pentru prima dată, când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său „1 + 8 + N”.

Ca răspuns la temerile consumatorilor legate de reîncărcarea şi autonomia vehiculelor electrice, Huawei şi SERES au creat un nou sistem de extensie a autonomiei. Noul SERES SF5, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive oferă o autonomie de 180 km în modul electric pur pentru a satisface nevoile navetiştilor zilnici din oraş şi de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanţe lungi. Maşina accelerează de 0-100 km / h în 4.68s. Vehiculul are un şasiu uşor din aluminiu şi un sistem avansat de suspensie oferind o acceleraţie rapidă, un control precis al stabilităţii şi o absorbţie ridicată a şocurilor.

Soluţiile HUAWEI HiCar permit utilizatorilor să comute fără probleme între aplicaţiile de telefonie mobilă şi panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigaţie, muzică şi multe altele. Totodată, oferă control vocal interactiv, permiţând utilizatorilor să se concentreze pur şi simplu pe condus. HUAWEI HiCar poate, de asemenea, conecta cu uşurinţă maşina la alte dispozitive inteligente, astfel încât utilizatorii din maşină să poată activa acasă, aparatul de aer condiţionat, televizorul şi alte dispozitive.

Sistemul audio surround tridimensional al vehiculului este format din 11 boxe, reglate de tehnicienii HUAWEI SOUND şi experţi în acustică.

SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgenţă, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, maşina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio şi alte echipamente.

SERES SF5 îndeplineşte standardele de design de siguranţă de cinci stele, cu un corp realizat din oţel termoformat de 1500Mpa, cu rezistenţă ultra-mare, robust şi fiabil. În plus, maşina are şi conducere asistată automată la nivel L2 +, asistenţă la trafic aglomerat şi multe alte caracteristici. Pentru confortul suplimentar al conducătorului, scaunele din faţă ale maşinii sunt sport şi sunt dotate cu funcţii de ventilaţie, încălzire şi masaj.

Disponibil în China la preţul de 246.800 CNY (4WD), circa 32000 de euro, şi 216.800 CNY (2WD), circa 28.000 de euro, noul SERES SF5 vine în patru culori - Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl şi Titanium Silver Grey - împreună cu Midnight Black, Garnet Red şi Ivory White pentru ornamentele interioare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările