Sute de poliţişti ialomiţeni, la datorie în minivacanţa de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul poliţiştilor ialomiţeni care vor acţiona în perioada următoare a fost suplimentat, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor. Folosiţi cu precauţie articolele pirotehnice, iar, în caz de nevoie, apelaţi la Serviciul 112, avertizează oamenii legii.

În perioada 30 decembrie 2019 - 2 ianuarie 2020, sute de poliţişti ialomiţeni vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de ordine publică, de la rutieră, investigaţii criminale, de la poliţia transporturi, precum şi din celelate structuri, respectiv poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalităţii economice şi luptători de intervenţie rapidă.

Totodată, poliţiştii vor monitoriza traficul rutier, pe drumurile naţionale şi judeţene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite