Peste 200 de poliţişti, la datorie în minivacanţa de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de poliţişti vor acţiona, în medie, zilnic, în minivacanţa prilejuită de sărbătoarea Crăciunului pentru ca oamenii să petreacă în linişte şi siguranţă. Poliţiştii din Ialomiţa sunt la datorie în perioada 21-26 decembrie pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, folosind autospecialele, zilnic, peste 200 de poliţişti vor acţiona în teren, dintre care 120 sunt de la ordine publică, aproximativ 50 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, aparate radar. 

Pe toată durata sărbătorilor de iarnă, poliţiştii vor desfăşura activităţi în domeniul menţinerii şi asigurării ordinii publice, prevenirii violenţei stradale, al siguranţei rutiere, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor economico-financiare.

Slobozia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri