Două minore din Perieţi şi Slobozia sunt căutate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine are date despre Simona Acatrinei (stânga) şi Gabriela Stan (dreapta) este rugat să sune la numărul de urgenţă 112 FOTO: IPJ IL
Cine are date despre Simona Acatrinei (stânga) şi Gabriela Stan (dreapta) este rugat să sune la numărul de urgenţă 112 FOTO: IPJ IL

Poliţiştii din Slobozia caută două fete de 15 şi 16 ani, prima domiciliată în comuna Perieţi cealaltă în municipiul Slobozia, care au dispărut fără urmă. Din primele informaţii se pare că fetele au plcat la şcoală şi nu s-au mai întors acasă.

Prima minoră dispărută se numeşte Gabriela Ionela Stan are 15 ani,locuieşte în Perieţi, are o înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, faţa ovală, ochii căprui, păr şaten (drept, lung, la nivelul umerilor), constituţie atletică.

La momentul dispariţiei purta blue jeans de culoare albastru, cu tăieturi şi diverse desene la nivelul coapselor, palton din stofă de culoare roz, bluză pe gât de culoare roşie, cizme din piele de culoare neagră, lungi până la genunchi.

Cealaltă fată dispărută fără urmă se numeşte Simona Daniela Acatrinei, are 16 ani, locuieşte în Slobozia şi are o înălţime de 1,60-1,65m, greutate 45 kg, ten deschis, păr şaten tuns până la nivelul umerilor, constituţie atletică.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de minoră la plecarea de acasă, însă este posibil să fi purtat o scurtă din stofă culoare albastră, blue jeans, şi adidaşi alb cu albastru.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite