VIDEO Oamenii au ieşit din nou în stradă, în centrul municipiului Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii au ieşit în stradă din nou, vineri, la ora 18.00. La Buzău, manifestaţia din seara de vineri, 3 februarie, a strâns aproximativ 300 persoane care au protestat pe platoul din centrul oraşului.

UPDATE 21.20 Protestul s-a încheiat; nu au existat incidente. Buzoienii se mobilizează pe reţelele de socializare să protesteze şi în următoarele seri, până duminică.

UPDATE 20.30 Un număr de aproximativ 300 de buzoieni sunt în centrul oraşului pentru a protesta faţă de modificarea legislaţiei penale. 

Protestatarii folosesc fluiere şi vuvuzele şi scandează mesaje de genul: „Cine nu sare nu vrea schimbare!”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!”, „Jos Guvernul!”, „Abrogaţi şi-apoi plecaţi!”.

UPDATE 19:10 Peste 200 de oameni sunt deja în Piaţa Dacia şi continuă să vină. Printre protestatari sunt tineri, pensionari, părinţi cu copii. 

image

UPDATE 18:30  Circa 150 de oameni s-au adunat în faţa Palatului Comunal, iar mulţimea fluieră şi scandează: "Vă rugăm să ne scuzaţi, noi protestăm, voi furaţi", 

Protestatarii au pancarte pe care scrie: ”Penalii la închisoare“ sau „ALDE şi PSD aceeaşi mizerie“. Nu lipsesc nici mesajele deja cunoscute: „DNA să vină să ia“, „PSD Ciuma Roşie“, „Abrogaţi şi apoi plecaţi“ sau „Nu legalizaţi hoţia“. 

Protestatarii se adună din nou în seara de vineri, 3 februarie, la Buzău. Punctul de întâlnire este, ca de fiecare dată, Piaţa Dacia. Ora de începere a manifestaţiei este ora 18.00, dar oamenii încep să vină mai devreme.

Joi seara, la Buzău, peste 400 persoane au manifestat în centru. Potestul a durat trei ore, interval în care oamenii au folosit fluiere şi vuvuzele şi au scandat mesaje de genul: „Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!”, „Dragnea nu uita aşteptăm şi cartea ta!” sau „Cine nu sare nu vrea schimbare!”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite