Disperare în familiile a două adolescente din Buzău, care au dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Apel disperat din partea mamelor a două adolescente din Buzău. Femeile au intrat în aleartă, joi seară, când fetele lor, Cristina şi Florentina, ambele în vârstă de 15 ani, nu s-au mai întors acasă de la şcoală.

Atunci au observat că din locuinţe au dispărut bijuterii, îmbrăcăminte, dar şi alte bunuri în valoare de mii de lei. Încercările celor două mame de a-şi contacta fetele au fost sortite eşecului. 

Tinerele nu au mai răspuns la telefon. ”Le-am căutat şi noi aseară până târziu la două – trei noaptea, peste tot. Le-am sunat. Nu mai au numărul acela de telefon. Au luat un laptop cu ele”, ne-a spus Monica Cristache, mama uneia dintre dintre fete.

Cele două femei au mers la Poliţie şi au reclamat dispariţia fetelor. În acelaşi timp au contactat cunoscuţii adolescentelor însă nu au aflat prea multe amănunte.

”Am mers la şcoală, am întrebat colegii. Mi-au zis că nu au fost nici ieri, nici alaltăieri la şcoală. Deci două zile a lipsit.(…)Am mai mers la colegi care o cunoşteau şi mi s-a zis că vor să plece din România în Germania”, a spus cu lacrimi în ochi, Mariana Codreanu, cealaltă mamă.

Femeilor le este teamă că fetele au fost păcălite de vreun bărbat care ar putea să profite de ele. Cele două mame sunt îngrijorate la gândul că tinerele ar putea fi scoase din ţară, deşi ambele sunt minore. 

Cei care le-au văzut sau le recunosc pe cele două adolescente sunt rugaţi să contactaze cele două familii, la numerele de telefon 0768.709.081 sau  0762.125.079.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite