O femeie din Texas a fost arestată după ce a amenințat-o pe judecătoarea lui Donald Trump

0
Publicat:

O femeie din Texas a fost acuzată că a amenințat cu moartea pe Tanya Chutkan, un judecător care îl anchetează pe fostul președinte american Donald Trump, conform BBC.

Judecătoarea Tanya Chutkan
Judecătoarea Tanya Chutkan

Abigail Jo Shry, în vârstă de 43 de ani, ar fi sunat la 5 august la tribunalul din Washington DC și a folosit o insultă rasială în mesajul său pentru judecătoarea districtuală americană Tanya Chutkan. De asemenea, ea ar fi amenințat că va ucide un membru democrat al Congresului.

Ea a recunoscut că a efectuat apelul după ce anchetatorii i-au urmărit numărul de telefon, potrivit unui document al instanței.

În convorbire, femeia i-ar fi spus judecătorului, care supraveghează un caz de conspirație electorală împotriva lui Trump: "Sunteți în vizorul nostru, vrem să vă ucidem“, apoi a adăugat: "Dacă Trump nu este ales în 2024, venim să te ucidem". De asemenea, interlocutorul i-a amenințat pe toți democrații din Washington DC și comunitatea LGBT, potrivit dosarului judiciar.

Tot ea ar fi amenințat-o cu moartea pe congresmenul Sheila Jackson Lee, o democrată texană de culoare care candidează pentru funcția de primar al orașului Houston.

Atunci când agenții federali au vizitat locuința femeii, într-o suburbie a orașului Houston, trei zile mai târziu, aceasta a declarat că nu a avut nicio intenție de a merge la Washington DC pentru a-și pune în aplicare amenințările, potrivit documentelor depuse la tribunal.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite