Putin a scos inima unei căprioare și i-a dăruit-o lui Berlusconi: „Vladimir mi-a arătat o natură violentă pe care nu mi-am imaginat-o”

0
0
Publicat:

În anul 2013, președintele Rusiei și fostul prim-ministru italian au fost împreună într-o vacanță. Vladimir Putin ar fi făcut atunci un gest de neimaginat în fața lui Silvio Berlusconi, pe care un fost senator din partidul său și-l amintește și acum.

Vladimir Putin și Silvio Berlusconi au fost prieteni apropiați FOTO Arhivă
Vladimir Putin și Silvio Berlusconi au fost prieteni apropiați FOTO Arhivă

Vladimir Putin a tăiat inima unei căprioare și i-a oferit-o lui Silvio Berlusconi, a declarat unul dintre aliații apropiați ai fostului prim-ministru italian într-un interviu publicat duminică, în ziarul Corriere della Sera, potrivit POLITICO.

Evenimentul a avut loc în 2013, când președintele rus l-a dus pe Berlusconi într-o călătorie de vânătoare. La vremea respectivă, cei doi se aflau în vacanță împreună într-una din casele lui Putin, a declarat Fabrizio Cicchitto, un fost senator din partidul Forza Italia al lui Berlusconi.

Vladimir mi-a arătat o natură violentă pe care nu mi-am imaginat-o într-un om atât de bun și rațional”, și-a amintit Cicchitto că a spus Berlusconi după ce s-a întors din Rusia.

Putin și Berlusconi, o prietenie apropiată până la final

Ambii bărbați au declarat că sunt apropiați, Berlusconi apărându-l pe Putin chiar și după invazia sa pe scară largă a Ucrainei, iar președintele rus l-a descris pe magnatul mass-media devenit politician drept un „prieten adevărat”, după ce acesta a murit, în iunie anul trecut.

Potrivit lui Cicchitto, Berlusconi a acceptat oferta lui Putin de a merge la vânătoare, deși nu atinsese niciodată o pușcă în viața lui. Odată ajuns în pădure, președintele rus i-a înmânat lui Berlusconi o pușcă și au mers împreună în zăpadă.

Când Putin a zărit două căprioare, l-a îndemnat pe Berlusconi să țintească.

Asta e a ta. Trage, i-a spus Putin lui Berlusconi, potrivit lui Cicchitto. Când italianul a refuzat, Putin a împușcat ambii căprioare și i-a aruncat o privire satisfăcută.

Putin a coborât apoi panta, ținând în mână un cuțit. Cu sânge rece, i-a scos inima. Apoi a pus un bărbat din anturajul său să-i dea lui Berlusconi o tavă de lemn pe care a așezat bucata de carne care sângera, spunând că va face o masă excepțională.

Berlusconi s-a ascuns apoi în spatele unui copac pentru a vomita.

Fostul premier și-a apărat totuși prietenul.

Poate că este doar un obicei al vânătorului”, și-a amintit Cicchitto că ar fi spus el.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite