Secretul indian pentru o viaţă sănătoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cunoscut şi sub denumirea „forţa armăsarului”, ginsensul indian este folosit pentru a întări sistemul imunitar.
Cunoscut şi sub denumirea „forţa armăsarului”, ginsensul indian este folosit pentru a întări sistemul imunitar.

Medicina ayurvedică a folosit din vremuri străvechi o plantă cunoscută sub numele de ginseng indian, cu efect antistres.

Pentru a-ţi menţine starea de sănătate, vitalitatea şi energia, trebuie să te întorci un pic către mama natură care îţi pune la dispoziţie numeroase remedii pentru a te putea ajuta.

Ginsengul indian, cunoscut şi sub denumirea de ashwaganda, este indicat mai ales pentru a combate afecţiunile secolului 21 ce atât de multe bătăi de cap ne dau.

Un ajutor pentru sistemul nervos

În primul rând, această plantă că este un tonic pentru mintea umană care se bucură de proprietăţile ei antidepresive. Este de un real folos pentru îmbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii mintale.

În cazul în care te confrunţi cu migrene, epuizare psihică, dificultăţi de concentrare, încearcă remediul indian! Datorită abilităţii de a stimula producerea de celule nervoase, ginsengul indian este util şi în prevenirea maladiilor precum Parkinson sau Alzheimer.

Tulburările de somn reprezintă una dintre principalele probleme ale zilelor noastre, o consecinţă a stilului de viaţă haotic şi agitat, astfel că este indicat ca seara, înainte de culcare, pe lângă clasicul pahar cu lape cald, să iei şi o linguriţă de pulbere de ginseng indian, care îţi va regla somnul şi ciclul de trezire.

Dintre afecţiunile pentru care este recomandată această plantă amintim: stimularea glandei tiroide, afecţiunile reumatice, îmbătrânirea prematură. este indicată şi pentru creşterea longevităţii.

Este un bun stimulent pentru minte şi întregul corp, asigurând în acelaşi timp şi necesarul energetic.

Stimulent pentru imunitate

Cunoscută şi sub denumirea „forţa armăsarului”, este folosită pentru a întări sistemul imunitar, mai ales după o perioadă de boală. Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, reduce colesterolul şi este de mare ajutor în afecţiuni precum tiroida Hashimoto, boala Graves, tiroidă leneşă sau hiperactivă.

Află pe clicksanatate.ro care sunt contraindicaţiile acestei plante!

3 măşti care combat arsurile solare

Gheara-mâţei, benefică pentru articulaţii

Viață sănătoasă

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite