Vacanță mai ieftină în Singapore dacă plouă în timpul sejurului

0
Publicat:

Un hotel din Singapore va rambursa banii pentru o noapte din sejurul oaspeților dacă una dintre activitățile planificate de aceștia este anulată din cauza ploii.

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an Arhivă Adevărul
În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an Arhivă Adevărul

Un hotel din Orașul Leului își asumă un pariu pentru a se asigura că ploaia nu le strică vacanța oaspeților săi, scrie CNN.

În Singapore plouă în medie 171 de zile pe an. Așa s-a născut conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploii. Pachetul „Rain Resist Bliss” al hotelului InterContinental Singapore va rambursa o noapte din sejurul oaspeților dacă una dintre activitățile planificate de aceștia ajunge să fie anulată de ploaie.

„Discutam cu un grup de prieteni despre ceea ce urmează în domeniul călătoriilor de lux și unul dintre ei a comentat în glumă că a putea garanta vremea bună ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux suprem”, a declarat directorul general al hotelului, Andreas Kraemer, pentru CNN. De acolo s-a născut conceptul unui pachet de asigurare împotriva ploii.

Totuși, InterContinental nu va da bani de fiecare dată când plouă. Criteriul este îndeplinit atunci când „durata ploii depășește 120 de minute cumulate în orice loc de 4 ore în timpul zilei”.

De asemenea, pachetul se aplică doar persoanelor care se cazează în apartamente, care încep de la 850 SGD (633 de dolari) pe noapte pentru apartamentele junior și încep de la 4.500 SGD (3.349 de dolari) pentru apartamentul prezidențial.

Banii vin sub forma unui voucher, care trebuie cheltuit la InterContinental Singapore în decurs de o săptămână, iar suma pe care o primesc clienții este echivalentă cu o noapte de cazare în camera din categoria pe care au rezervat-o.

În această perioadă, turiștii pot vizita Muzeul Civilizațiilor Asiatice, pot face un tur al fabricii de bere Tiger Brewery și cumpărăturile la avanpostul local al librăriei japoneze Kinokuniya.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite