Ofertă „de neuitat” în Grecia: cât a plătit un român pentru un șezlong, o băutură și o intrare la WC

0
Publicat:

Un român, care a ales să își petreacă vacanța pe insula Thassos din Grecia, a rămas uimit de oferta de pe plajă. Închirierea unui șezlong a inclus o băutură gratuită: cafea, suc sau bere la alegere, dar și un „WC ticket”, care îi permitea accesul la toaletă...o singură dată.

Insula Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
Insula Thassos, Grecia FOTO Shutterstock

Amuzat de oferta, pe care a numit-o „de neuitat”, românul a împărtășit experiența pe un grup de Facebook, „Forum Thassos”, destinat special celor care aleg această destinație pentru vacanță. Drept dovadă, a postat și o fotografie cu tichetele.

Întâmplarea a avut loc la Paradise Beach, după cum se poate vedea și pe imagine. Tichetul pentru WC era detașabil, lucru pe care l-au remarcat și internauții și putea fi folosit doar o singură dată.

Prețul plătit pentru o singură persoană a fost de 12,5 euro, iar pe lângă șezlong și intrare la toaletă, acesta includea și o băutură gratuită.

Tichetul pentru șezlong și toaletă FOTO Facebook/ Forum Thassos
Tichetul pentru șezlong și toaletă FOTO Facebook/ Forum Thassos

Postarea a atras sute de reacții și zeci de comentarii. Un alt turist român s-a grăbit să îi spună că putea găsi o ofertă mult mai bună, aproape la jumătate de preț.

„Dacă v-as spune că 20 metri mai încolo, setul de 2 șezlonguri + umbrelă costa 15 euro și în banii aceștia aveați incluse 2 băuturi gratuite (de orice fel), wc gratuit (nelimitat) si duș gratuit (nelimitat) ?…”, a scris el.

„Păi și ce, în Romania e mai ieftin? Măcar aici primesti ceva, la noi dai bani și pe șezlong și pe băutură”, a precizat o altă persoană, legat de preț.

Alții au venit cu comentarii ironice, precum: „Poate așa se mai răresc romanii pe Thassos”

„Văd că ticket-ul pt wc se rupe, presupun la prima intrare. Pai și dacă rinichii mei funcționează la viteza maximă în ziua aceea ce fac?! Transform Paradise în Eforie?!?”, a glumit altcineva.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite