Duminică, 22 Iunie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Bucătărie
Pagina 113
Reţetă de post: Fasole bătută
Postul Paştelui este un moment de rugăciune, de căinţă, de mărturisire a păcatelor, dar şi de reţinere de la mâncarea de „dulce”. Astăzi îţi propunem să încerci această reţetă de fasole bătută.
Bucătărie
05 mart. 2014
Gogoşi cu fulgi de cocos
Chemaţi-i pe cei dragi în bucătărie şi pregătiţi aceste delicioase gogoşi cu fulgi de cocos. Veţi avea parte de momente minunate petrecute în familie, iar apoi, de un desert pe măsură.
Bucătărie
28 feb. 2014
Cum să prepari o delicioasă ciorbă de fasole
Postul Paştelui începe pe 3 martie şi ţine până pe 19 aprilie, de aceea v-am pregătit o reţetă clasică, dar foarte hrănitoare. Cu siguranţă va fi binevenită pentru toată lumea.
Bucătărie
27 feb. 2014
Tartă cu ciocolată şi cremă de brânză
O reţetă perfectă pentru orice moment deosebit din viaţa voastră. Se prepară uşor şi nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
Bucătărie
26 feb. 2014
Ce faci cu brânza veche sau cu bananele prea coapte? Moduri de a găti cu resturile din frigider
De cele mai multe ori, frigiderele noastre ajung să conţină aceleaşi resturi de mâncare: conserve de sosuri, castronaşe cu resturi din felurile de ieri sau alaltăieri, câteva legume, câţiva cartofi şi o bucată de brânză.
Bucătărie
25 feb. 2014
Cum să prepari un chec ca la mama acasă
Un desert potrivit pentru orice eveniment, chec făcut ca la mama acasă. Aşteptăm reţetele voastre la adresa retete@click.ro.
Bucătărie
25 feb. 2014
FOTO Bătălia mâncării: cum sunt hrănite armatele din lume şi ce mănâncă soldaţii români în misiune
Armata înaintează pe burtă, dar ce se află în stomacul soldaţilor din toată lumea? Cine primeşte brânză ceddar şi cine are pizza care „ţine trei ani”?
Bucătărie
24 feb. 2014
Ai pus prea multă sare în mâncare? Există o soluţie! 10 „rateuri” culinare şi căi de rezolvare pentru fiecare
Oricui i se poate întâmpla ca, în ciuda eforturilor depuse în bucătărie şi a reţetelor urmate cu sfinţenie, mâncarea să iasă prea sărată, prea dulce sau să o lăsăm prea mult pe foc şi să prindă fust de arsură. Fie că ai scăpat sarea-n cratiţă, fie că...
Bucătărie
24 feb. 2014
Bucătăria interbelică: „Mâncări“ de odinioară
A fost o vreme când Bucureştiului i se spunea Micul Paris şi pentru că în restaurantele cu ştaif de pe Podul Mogoşoaiei, precum şi de pe marile lui bulevarde, se gătea după rigorile celei mai înalte bucătării.
Bucătărie
24 feb. 2014
O reţetă specială de Dragobete: Fursecuri „inimioare”
Astăzi sărbătorim Dragobetele cum se cuvine. Vă propunem o reţetă deosebită, dulce şi uşor de făcut. Cu siguranţă vă veţi impresiona persoana iubită.
Bucătărie
24 feb. 2014
Cum arată restaurantul care are o listă de aşteptare de cinci ani
Clienţi din peste 50 de ţări, listă de aşteptare de cinci ani şi cele mai bune recenzii sunt doar câteva dintre reuşitele unui bucătar fără şcoală care a transformat localul său într-unul dintre cele mai dorite restaurante din lume.
Bucătărie
23 feb. 2014
Reţetă delicioasă: miniştrudele cu mere
Ştrudele cu mere sunt foarte gustoare şi se prepară destul de repede. Această reţetă aparţine citiotarei noastre Ana Maria Badia....
Bucătărie
22 feb. 2014
Musaca delicioasă cu şuncă şi brânză
Această reţetă este gata în doar o jumătate de oră. O combinaţie de şuncă, brânză şi paste absolut delicioasă, pe care trebuie s-o încercaţi.
Bucătărie
21 feb. 2014
Din secretele industriei: somonul este colorat roz, iar untul de arahide conţine urme de insecte
Îndrăgostiţii de tainele bucătăriei încearcă, în permanenţă, să afle cât mai multe despre mâncare, să-şi extindă orizonturile culinare, însă deseori, informaţiile pe care le găsesc nu sunt nici pe departe ce aşteptau. Iată câteva „adevăruri” surprinz...
Bucătărie
20 feb. 2014
Ciuperci umplute cu crabi
O reţetă deosebită, perfectă de servit într-o zi specială. Recomandarea noastră. Când spălaţi ciupercile, nu le aşezaţi direct sub jetul de apă, vor absorbi tot lichidul. Ştergeţi-le cu un prosop umed.
Bucătărie
20 feb. 2014
Cum să prepari un pandişpan cu cireşe
Un desert care ne aduce aminte de primăvară. Dulce şi uşor de făcut. Te invităm să încerci reţeta şi să ne spui ce a ieşit.
Bucătărie
19 feb. 2014
Tartă cu kiwi şi nuci, un desert delicios
Vrei să combini gustul uşor acidulat al kiwiului cu aroma suavă a vaniliei? Atunci încearcă această tartă dulce-acrişoară, care va deveni repede desertul preferat al întregii familii!...
Bucătărie
18 feb. 2014
VIDEO FOTO Revoltă în bucătărie: chefii francezi au dat în „clocot“
Urmaşii lui Voltaire au un adevărat cult pentru gastronomie, iar dacă vrei să insulţi un francez încearcă numai să strâmbi din nas în faţa elevatei arte culinare. Cu atât mai mult se vor simţi răniţi în amorul propriu chefii marilor restaurante, adev...
Bucătărie
17 feb. 2014
Cum să prepari sufleul de brânză cu busuioc
Sufleul este un preparat pe cât de gustos, pe atât de pretenţios. Însă, dacă urmezi aceşti paşi simpli, e aproape imposibil să nu-ţi iasă....
Bucătărie
17 feb. 2014
INFOGRAFIE Cum să comanzi vin ca un cunoscător
Multora le place vinul, dar cu toate acestea se sfiesc să-şi satisfacă această plăcere de teamă că lipsa cunoştinţelor în domeniu îi vor face să pară nişte ageamii în prezenţa partenerei, la un restaurant mai deosebit, sau că se vor face de râs în fa...
Bucătărie
15 feb. 2014
Cum să prepari o negresă ca la mama acasă!
Astăzi venim cu o reţetă cunoscută cu siguranţă de toate mamele, negresa. Este uşor de făcut şi este mai ales pe gustul celor mici.
Bucătărie
14 feb. 2014
Reţeta hamburgerului preferat al lui Ernest Hemingway
„Mâncam bine şi ieftin, şi beam bine şi ieftin, şi dormeam bine şi ne încălzeam împreună, şi ne iubeam”, scria Ernest Hemingway în cartea „A Moveable Feast”. Să fi dormit atât de bine de la hamburgerul lui preferat?
Bucătărie
13 feb. 2014
VIDEO Secretele bucătăriei româneşti şi cum poţi transforma deserturile în artă, la Adevărul Live
Ciocolatierul Ana Consulea, singura femeie din România care are diplomă CAP Patissier, o înaltă calificare în domeniu, a fost invitata Adrianei Mariş,la emisiunea Adevărul Live de la ora 13.00. Ana ne-a dezvăluit câteva dintre secretele bucătăriei ro...
Bucătărie
13 feb. 2014
VIDEO Valentine’s Day: Brioşe cu dragoste!
Pentru că se apropie o zi specială, Valentine's Day sau Ziua Îndrăgostiţilor, ne-am gândit să vă dezvăluim o reţetă dulce şi rafinată. Şi cel mai mofturos partener va fi, cu siguranţă, impresionat.
Bucătărie
13 feb. 2014
Prăjitură cu mere şi frişcă
Un desert uşor, ideal de servit împreună cu prietenii. Cu acest deliciu vei impresiona pe toată lumea. Încearcă reţeta pe care ţi-o propunem....
Bucătărie
12 feb. 2014
Cea mai simplă reţetă de negresă
Negresa este o prăjitură foarte gustoasă şi uşor de preparat. Pudra de cacao şi sosul de merişoare fac din acest desert simplu un adevărat răsfăţ culinar....
Bucătărie
11 feb. 2014
Plăcintă cu brânză şi ou
Plăcinta este un produs de patiserie făcut din foi de aluat. De-a lungul timpului, reţele legate de acest preparat s-au diversificat. Cele mai cunoscute plăcinte sunt cele cu fructe şi cu brânză. Noi vă propunem să încercaţi o nouă reţetă....
Bucătărie
10 feb. 2014
Antreuri ruseşti pentru o seară cu tema Jocurile Olimpice de iarnă
Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci au debutat joi seară, iar timp de două săptămâni serile în faţa televizorului vor fi alocate evenimentului sportiv. Iată câteva gustări ruseşti care pot fi servite cu această ocazie.
Bucătărie
09 feb. 2014
Radu Anton Roman, omul care a descoperit eternitatea într-o ciorbă
În copilărie şi tinereţe visa să devină scriitor „clasic“: poeme, romane, povestiri... Astăzi, lumea şi-l aminteşte ca omul care, duminică de duminică, te făcea să salivezi în faţa televizorului, dezvăluindu-ţi, deopotrivă, bucate şi poveşti. Aceasta...
Bucătărie
08 feb. 2014
Tiramisu, o prăjitură aromată
Aceast desert delicios a fost preparat pentru prima data într-o localitatea din Italia. În trecut avea denumirea de Bagatelă Toscană....
Bucătărie
08 feb. 2014
FOTO VIDEO Cervo, experienţa culinară completă
De fiecare dată când intru într-un restaurant am sentimentul că particip şi fac parte dintr-un mare spectacol. La restaurantul Cervo, local aflat la parterul unui bloc elegant de birouri, dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei, încă de la uşă mi-am da...
Bucătărie
07 feb. 2014
Desert de weekend: Şarlotă cu cacao
În weekend ne răsfăţăm cu o şarlotă de cacao. Nu va trebui să stai prea mult timp în bucătărie, iar rezultatul va fi apreciat de toată lumea. Mai ales de cei mici.
Bucătărie
07 feb. 2014
FOTO Dovedit ştiinţific: cel mai eficient mod în care poţi mânca un hamburger fără să te murdăreşti
În sfârşit! Trei oameni de ştiinţă s-au gândit să analizeze la modul foarte serios o problemă aparent hilară şi să descopere cel mai eficient mod în care trebuie să ţinem un hamburger pentru a-l consuma fără să ne mânjim sau să ne pătăm hainele.
Bucătărie
06 feb. 2014
← Pagina 112
Pagina 114 →