Schwarzenegger se întoarce la film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul actor american va juca în thrillerul „The Last Stand“, care spune povestea unui traficant de droguri. Actorul, care a renunţat la filme cât a fost guvernator, a anunţat în februarie că îşi reia activitatea. Divorţul l-a făcut să amâne orice proiect, dar acum Schwarzy s-a răzgândit.

Informaţiile despre revenirea lui Schwarzenegger în lumea filmului au apărut pe site-ul thewrap.com. Pelicula „The Last Stand" este produsă de compania Lionsgate şi prezintă povestea unui traficant de droguri care reuşeşte să evadeze din clădirea unui tribunal american şi fuge către graniţa cu Mexicul.

Filmul, care este un thriller, va fi regizat de Kim Jee‑Woon şi va fi lansat pe marile ecrane în 2013. Decizia actorului de a reveni pe platourile de filmare pare cu atât mai surprinzătoare cu cât acesta anunţase în luna mai, prin intermediul avocaţilor lui, că îşi amână toate proiectele cinematografice, deoarece vrea să se concentreze pe rezolvarea unor „probleme personale".

Ridiculizat de presă

La acel moment, era evident pentru toată lumea că „problemele" celebrului actor american erau de natură conjugală: în luna mai, la patru luni după ce i-a expirat al doilea mandat de guvernator al Californiei, Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger au anunţat că se despart, după 25 de ani de căsnicie. La o săptămână după acest anunţ, Schwarzenegger a şocat lumea recunoscând public că a făcut un copil cu menajera familiei, în urmă cu peste 10 ani. El a mai precizat că în ianuarie 2011, la scurt timp după încheierea mandatului de guvernator, el i-a mărturisit soţiei aventura sa extraconjugală din care a rezultat acest copil.

„The Governator", în benzi desenate

Mărturisirea lui Schwarzenegger i-a atras critici şi ridiculizări în presă, fiind numit „the Sperminator" (aluzie la rolul care l-a făcut celebru, din „Terminator"), într‑o emisiune TV. Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-au cunoscut la un turneu de tenis caritabil, la New York, în 1977, şi s-au căsătorit în aprilie 1986. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, „The Governator". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite