Ce l-a ruinat pe Irinel Columbeanu și care a fost începutul sfârșitului: „A generat tocarea întregii mele averi”

0
Publicat:

Fostul miliardar de la Izvorani nu s-a sfiit să vorbească în ultimii ani despre declinul său. Irinel Columbeanu a povestit deschis despre ce l-a ruinat și cum a ajuns să piardă toată averea pe care a deținut-o.

Irinel Columbeanu a pierdut toată averea FOTO Adevărul
Irinel Columbeanu a pierdut toată averea FOTO Adevărul

Afacerist prosper, cu milioane de euro în conturi, Columbeanu s-a trezit într-o bună zi falit. El a recunoscut însă care a fost începutul sfârșitului pentru viața de lux pe care o ducea. Conform fanatik.ro, Irinel Columbeanu, care de câțiva ani trăiește modest, într-un apartament închiriat, crede că unele decizii pe care le-a luat nu au fost de bun-augur. Printre acestea se află și investiția în fabrica de la Târgu Cărbunești.

Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă. Cum face, e puterea Celui de sus!

De asemenea, în același interviu, Columbeanu a mărturisit că și ideea de a candida la Primăria Capitalei a fost una nebunească. Astăzi nu ar mai luat astfel de hotărâri. "Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta”, a declarat Irinel Columbeanu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite