Riscuri la care te supui când dormi cu telefonul lângă tine

Riscuri la care te supui când dormi cu telefonul lângă tine

Dormitul cu telefonul mobil foarte aproape de tine poate dăuna grav sănătăţii, principalul motiv fiind acela că pe timpul nopţii corpul tău este expus radiaţiilor.

Telefonul! Cine nu stă cu telefonul în mână înainte de culcare?! Toţi o facem, chiar dacă uneori nu recunoaştem. Ştim că acest obicei este nesănătos, dar nu ne putem abţine pentru că am ajuns să fim dependenţi de el fără să ne dăm seama. Însă, iată care sunt riscurile la care ne supunem când dormim cu telefonul lângă noi.

Apare insomnia

Noile telefoane au ecranul digital, cunoscut sub numele de lumină albastră. Lumina albastră poate afecta hormonul somnului, melatonina, crescând ritmul cicardian şi provocând insomnie. În plus, lumina afectează direct ochii şi creier, acest este motivul pentru care mulţi dintre noi suferim de probleme oculare.

Perna poate lua foc în timpul nopţii

Acest lucru poate suna bizar, însă s-a întâmplat. Riscul apare în momentul în care nivelul scăzut al bateriei şi zincul prezent în baterie. În plus, incompatibilitatea bateriei telefonului şi cea a încărcătorului poate fi vinovată pentru supraîncălzire.

Descoperă la ce riscuri te supui când dormi cu telefonul lângă tine pe clickpentrufemei.ro

 

Cum îţi afectează pielea telefonul mobil

Uite cum te pot îmbolnăvi căştile de telefon!

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: