Revine baschet 3x3: BCR Sport Arena Streetball debutează pe 17 mai, în Politehnica București

0
Publicat:

Cea mai populară competiție de baschet 3x3 din România, BCR Sport Arena Streetball va debuta în weekend-ul 17-19 mai, pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Seria de evenimente care a definit modul în care se joacă baschetul 3x3 atât în România cât și la nivel global a ajuns la sezonul al 19-lea.

Baschet 3X3, un sport spectaculos. FOTO: Arhiva Adevărul
Baschet 3X3, un sport spectaculos. FOTO: Arhiva Adevărul

Înscrierile pentru acest eveniment se pot face începând cu 13 mai, ora 15.00 pe site-ul oficial al competiției, 3la3.ro și în aplicația Sport Arena Streetball, în limita a 120 de echipe. Nu trebuie să fii jucător profesionist ca să te distrezi la BCR Sport Arena Streetball. Atmosfera, energia și pasiunea pentru sport transformă evenimentul într-un festival urban în care te vei simți ca acasă, indiferent dacă joci baschet sau ești acolo doar pentru a te distra cu prietenii.

Drumul către FINALA SAS 2024, presărat cu premii

Cele mai bune echipe si cei mai buni jucători de la toate categoriile vor fi recompensate cu premii in bani la final de sezon, la marea FINALA SAS 2024 din septembrie.

Fiecare turneu, fiecare meci și fiecare coș va conta pentru calificarea la ultimul turneu al anului, care va avea loc între 6 și 8 septembrie la București.

Drumul către finală va fi presărat însă cu numeroase premii oferite de către partenerii competiției, iar câștigătoarele la categoriile Open, atât la masculin cât și la feminin, vor primi recompense financiare și la fiecare etapă din sezonul regulat.

Sport Arena Streeball Politehnica. FOTO: Arhiva Adevărul
Sport Arena Streeball Politehnica. FOTO: Arhiva Adevărul

Distracție pentru toată lumea

Competiția sportivă este dedicată tuturor jucătorilor de baschet, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire, iar în zona fanilor fiecare membru al familiei va găsi ceva atractiv pe terenurile din Universitatea Politehnică București, fie că este vorba de jocuri tematice interactive, jocuri pe consolă, delicii culinare sau pur și simplu relaxare.

Acțiunea nu se oprește niciodată pe teren, iar pauzele dintre meciuri sunt dedicate concursurilor cu premii, la care poate participa oricine, fie că este sau nu înscris în competiție.

În 2023, aproape 4.000 de jucători din 55 de orașe s-au înscris la evenimentele marca Sport Arena Streetball și au jucat peste 1500 de meciuri de baschet 3x3. Turneele au avut loc în București, Constanța și Timișoara.

Evenimentele marca Sport Arena Streetball celebrează sportul și cultura urbană începând cu anul 2005, atunci când a fost organizat primul turneu și oferă experiențe sportive și de entertainment la cel mai înalt nivel.

BCR Sport Arena Streetball 2024 este susținut de către BCR, Mastercard, Nike, BCR Leasing, Horizon, BCR Asigurări de Viață, Rom, Ideal Board Games și FR Baschet. Radio-ul oficial al evenimentelor este Kiss FM.

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite