Alimentele care duc la cancer - Carnea roşie, extrem de periculoasă

Alimentele care duc la cancer - Carnea roşie, extrem de periculoasă

Alimentaţia joacă un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii întregului organism, însă, aleasă necorespunzător, această poate deveni dăunătoare, fiind cauza principala a apariţiei mai multor boli precum cancerul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicii trag un semnal de alarmă cu privire la pericolele care ne pândesc şi trebuie să ştim mai ales care sunt alimente cresc riscul apariţiei cancerului, dar şi ce soluţii avem.

”Modul de preparare al unor anumite alimente poate să ducă la cancer. Prin procesul de preparare la grătar a cărnii roşii, mai ales a celei care este însoţită de grăsime, mai ales la grătarul cu cărbuni, se produc nişte substanţe dăunătoare cu efect mutagen asupra genelor”.

Continuarea pe clicksanatate.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările