Crimă odioasă în SUA: Şi-a ucis copilul de 5 ani cu o bâtă de baseball, apoi s-a autodenunţat. Cum s-a desfăşurat întreaga scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un bărbat din SUA şi-a ucis fără milă propriul copil, un băieţel de 5 ani, cu o bâtă de baseball. Văzându-l fără suflare, bărbatul a sunat la dispeceratul pentru situaţii de urgenţă pentru a-şi recunoaşte vina, adăugând că „aude voci”.

Poliţia din Parma, Ohio, a găsit trupul fără viaţă al micuţului Jax Ponomarenko în jurul orei 14:00, iar pe tată, Matthew Ponomarenko, în vârstă de 31 de ani, l-au arestat la faţa locului, arată Observatornews.ro.

Înregistrarea apelului la urgenţă efectuat de Matthew, după ce şi-a ucis fără milă băiatul de 5 ani cu o bâtă de baseball, a fost eliberată de poliţie, dezvăluind modul în care bărbatul a povestit scena crimei şi metoda prin care i-a luat viaţa copilaşului său.

„Tocmai mi-am ucis fiul”, a anunţat bărbatul.

Întrebat la ce se referă, bărbatul a mai adăugat: „Aud voci.”

„E mort ... în sufragerie”, a continuat Matthew, respirând puternic la telefon şi cerând trimiterea unui echipaj de urgenţă la el acasă.

Când a fost întrebat de ce şi-a ucis fiul, al cărui nume îl tatuase deasupra sprâncenei, bărbatul a răspuns: „Nu ştiu”. De asemenea, acesta a susţinut că nu era nimeni altcineva în casă cu ei în acel moment.

Tatăl criminal a rămas în telefon până la apariţia echipajelor, dar a refuzat să răspundă la orice întrebări suplimentare, spunând doar: „tremur”. I-a aşteptat pe ofiţeri pe verandă şi a anunţat dispecerul când aceştia au ajuns.

Potrivit unchiului băiatului, Matthew a fost recent eliberat dintr-un centru de sănătate comportamentală şi nu lua medicamente. Unchiul băiatului a declarat inclusiv că tatăl părea bine şi că era fericit când se întâlniseră mai devreme. El a mai adăugat că Jax avea autism şi învăţase să comunice folosind o tabletă, iar bunicii sperau ca Matthew să fie parte a vieţii băieţelului său. 

Cauza morţii nu a fost încă eliberată de medicul legist, dar familia a anunţat că înmormântarea va fi făcută cu un sicriu închis. Vecinii au fost devastaţi când au aflat de moartea micuţului, descris de familie ca fiind „uimitor, blând, inocent”.

„Sunt super tristă şi nervoasă în acelaşi timp. Tocmai mi-am dat seama că e de nasol să fii atât de aproape de casă şi vizavi e o şcoală chiar acolo. Momentul este, de asemenea, foarte prost, copiii coborau din autobuzul şcolar chiar atunci”, a spus vecina Amanda Bohach.

Ponomarenko este acuzat de crimă de gradul întâi şi va fi trimis în judecată luni, la Curtea Municipală din Parma.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite