VIDEO Un rezumat de colecţie: Cinci minute magice care arată cum România a învins, dramatic, Ungaria

VIDEO Un rezumat de colecţie: Cinci minute magice care arată cum România a învins, dramatic, Ungaria

Cristina Neagu a fost „sufocată“ în bucuria colegelor ei, imediat după terminarea meciului

La Kumamoto (Japonia), naţionala de handbal feminin a reuşit una dintre cele mai spectaculoase reveniri din ultimul deceniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mondialul de handbal feminin a început de la 30 noiembrie, însă se poate spune că pentru România acest turneu a pornit la drum, abia de vineri!
 
Iar asta pentru că primele patru partide, chiar dacă au inclus şi două victorii, au fost, mai degrabă, nişte dezamăgiri pe bandă. Chiar şi într-o partidă cu o adversară de mâna a patra, Kazahstan, tricolorele au „tremurat“ pentru victorie, iar cu Muntenegru ele şi-au scos fanii din sărite, „reuşind“ să piardă o partidă ce părea câştigată!
 
Vineri însă, toate dezamăgirile, toate frustrările adunate de-a lungul acestui turneu final s-au tranformat într-o explozie de bucurie. Condusă cu şase goluri la pauză şi, aproape mereu, la două, trei goluri diferenţă până spre final, România a întors soarta meciului şi a câştigat, dramatic, obţinând calificarea în Main Round. Victoria era singurul rezultat care păstra România în cursa pentru medalii!
 
Rezumatul unui meci de colecţie reuşit de fete a fost cuprins în cele cinci minute de mai jos:
 

CITEŞTE ŞI:

 
 
 
 
 
 
 
Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: