Un dezastru sportiv: „Arabii n-au înţeles nimic din atletism!“. Ce a păţit o sportivă din Spania în hotelul ei din Doha

Un dezastru sportiv: „Arabii n-au înţeles nimic din atletism!“. Ce a păţit o sportivă din Spania în hotelul ei din Doha

Campionatele Mondiale găzduite de Doha (Qatar), în perioada 27 septembrie - 6 octombrie, s-au transformat într-un veritabil dezastru sportiv din cauza condiţiilor meteo teribile şi a dezinteresului localnicilor pentru eveniment.

Din cauza modului în care s-a derulat evenimentul, au existat multe reacţii negative, atât pe durata Mondialelor, cât şi după terminarea probelor. 
 
Potrivit prosport.ro, printre cele mai dure declaraţii le-a oferit atleta Ana Peleteiro (23 de ani, Spania). Medaliată cu aur la Europenele indoor din acest an, de la Glasgow (Scoţia), Peleteiro a fost indignată de ceea ce a trăit la Doha.
 
„Modul în care publicul a reacţionat a fost ruşinos, foarte trist. Îmi pare rău, dar a fost un campionat acordat de fostul preşedinte. Publicul n-a înţeles nimic despre atletism. Pe pistă n-au fost probleme, dar pe stradă…E o experienţă pe care nu o voi mai repeta. Au mai fost probleme. La hotel, de exemplu, un localnic mă filma, întrucât nu purtam haine adecvate. Am încercat să mă adaptez la societatea lor. Într-o altă zi, mi-am uitat acreditarea cu care puteam intra în stadion şi am fost oprită de un poliţist. Am pierdut acolo o oră, înainte de a intra. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi unui alt sportiv“, a declarat Peleteiro.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 
3
ani au rămas până la Mondialul de fotbal, care va avea loc în Qatar, între 21 noiembrie - 18 decembrie 2022.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: