Un cuplu de sud-africani a alergat pe balcon 42,2 kilometri, distanţa unui maraton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cuplu de sud-africani a alergat 42,2 kilometri, distanţa unui maraton, pe balconul apartamentului său din Dubai, relatează AFP.

collin allin foto afp

Collin Allin, în vârstă de 41 de ani, şi soţia sa Hilda au alergat sâmbătă, parcurgând de 2.100 de ori dus-întors balconul lor de aproximativ 20 de metri lungime. Cei doi au transmis online maratonul lor, care a durat cinci ore, nouă minute şi 39 de secunde.

“Am reuşit”, a notat Collin pe Instagram, felicitându-şi soţia pentru primul său maraton şi mulţumindu-le celor care i-au încurajat. “Mulţumim pentru iubire şi susţinere. A fost minunat să vă avem alături toată cursa”, a adăugat Collin Allin.

Fiica cuplului, Geena, în vârstă de 10 ani, le-a oferit părinţilor săi din când în când apă şi gustări şi a indicat cu panouri startul şi alte faze ale maratonului.

Collin a declarat că intenţionează să organizeze “o cursă mai importantă, mai globală”, pentru a le permite oamenilor care se simt închişi dar vor să îşi dezmorţească picioarele să se alăture cursei pentru câţiva kilometri.

Pandemia de coronavirus a afectat puternic competiţiile sportive din întreaga lume şi a limitat posibilităţile de practicare a activităţilor sportive în aer liber.

Imagine indisponibilă

Pe un balcon de şapte metri lungime, în sud-vestul Franţei, un bărbat de 32 de ani a alergat de peste 6.000 de ori dus-întors. Alt bărbat şi-a parcurs în alergare de 727 de ori terasa, maraton pe care l-a încheiat în puţin peste cinci ore, în aplauzele vecinilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite