Swiatek nu îşi aduce aminte cu plăcere meciul de la Roland Garros în care a fost bătută de Helep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iga Swiatek
Iga Swiatek

Iga Swiatek va trebui să lupte pentru locul în finala Indian Wells 2022 cu Simona Halep, scorul întâlnirilor directe fiind 2-1 pentru constănţeancă.

”Simona e o mare luptătoare, dar şi eu sunt, de aceea meciurile dintre noi sunt atât de strânse. Sincer, nu ştiu la ce să mă aştept, nu vreau să mă gândesc prea mult la ea, trebuie să mă concentrez în primul rând pe mine şi pe jocul meu. Am nevoie să fiu concentrată şi să continui să fac ceea ce am făcut pe durata întregului turneu. Cred că va fi un meci grozav, dar nu cred că mulţi ştiu la ce să se aştepte de la această confruntare", a spus Iga Swiatek în conferinţa de presă de după disputa cu Madison Keys, declaraţii preluate de Eurosport.

În 2020, poloneze aflată acum pe locul 4 WTA a întâlnit-o pe Halep la Roland Garros, atunci Simona pornind favorită. A trecut de ea şi a câştigat turneul de Grand Slam. 

"Atunci eram foarte stresată că joc pe o arenă ca Philippe Chatrier, nu îmi simţeam corpul aşa cum trebuia. Totul s-a schimbat de atunci până în prezent, dar pot să vă spun că acea dispută mi-a dat enorm, în termeni de încredere şi experienţă. Aveam 18 ani, a fost primul meu meci mare. De atunci, am evoluat, am dobândit experienţa de a şti cum să tratez un meci cu o jucătoare mare", a mai spus Swiatek, conform Eurosport.

Halep şi-a luat revanşa la Australian Open 2021, impunându-se în 3 seturi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4, în optimile de finală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite